2777
2789
عنوان

اول صبحی این چی بود دیگه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 27 پست
من بودم میرفتم به مادرشوهرم میگفتم مریض شدم.کلی هم نازمیکردم براش😁

مادر شوهر میگه اه دختر عنتر. چ لوس😂😂

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ی خونه ی دستشویی

اا مثله من

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

😳 فعلا برو دستشویی ولی اینجور نکنید با من بخدا به این پسرا که توانایی یه خونه جور کردئ ندارن بگید با ازدواج نکردن اتفاق خاصی نمیفته ها دختر مردمم اینجور دلش رو بند نگیرید و آرزوهاش رو به باد ندید

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
آخه اونا دیگه ی جوری رفتار میکنن ک انگار ایدز دارم

آخ گفتی. من چندسال با مادرشوهر تو یه واحد زندگی کردم اتاقمون سرد بود سه تایی تو حال میخوابیدیم. مادر شوهرم انقد فضولی کرد. منی که سالم وسرحال بودم افسردگی گرفتم و میگرن. مریض که شدم تو روم گفت ما عروس میخوایم نه مادربزرگ 

وقتی میری دستشویی زود بلند نشو بزار شکمت کامل تخلیه بشه.نعنا داغ خیلی خوبه.یا قرص بخور زود خوب بشی.برای دستشویی رفتن خجالت نکش عزیزم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته

منم زیاد میرم دسشویی حالا اگه خونه مادر شوهرم اونطوری باشم برم از دسشویی بیام بیرون همشون یه جوری نگا میکنن انگار کار بدی کردم حالا به خاطر اون دیگه کم میرم خونشون خواهرشوهرمم تو کار طب سنتیه فورا دارو تجویزمیکنه😂

برا مامان شدنم دعا کنین😢👪