2777
2789
عنوان

کمک برای شروع غذای کمکی نی نی

619 بازدید | 17 پست

سلام پسرم ۵ماه و ۲۴روزشه میخام غذای کمکی رو شروع کنم چندتا سوال دارم خواهشا کامل راهنماییم کنین چون بلد نیستم هیچی

۱_ب نظرتون از لعاب برنج شروع کنم یا فرنی

۲_طرز تهیه فرنی با اندازه دقیق

۳_چجوری تعداد قاشق رو بیشتر کنم..یعنی روز اول ی قاشق بدم روز دوم دوتا روز سوم سه تا..یعنی هر روز ی قاشق اضافه میشه ایا؟

۴_چندروز فرنی بدم چند روز حریره 

۵_وقتی حریره رو شروع کرده دیگه نمیخاد فرنی بدم یا باید هم فرنی داد ه حریره

۶_تعداد وعده هاچطوری زیاد میشه

۷_بعضیا از اول همه چی میدن شما چطور؟؟ 

۸_اگه نکته خاصی بلدین اضافه کنین تو نمرتون تاثیر داره

با تشکر از همه کسانی ک میخان خواهرانه کمک کنن

از لعاب برنج شروع کن تا 3 روز و از یه قاشق تا تو یک هفته برسه به 4 یا 5 قاشق....بعدش فرنی و همینطور و بعداز 2 هفته یا 3 هفته براش سوپ درست کن 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از لعاب برنج شروع کردم 

بعد نشاسته طبیعی سیب زمینی که یه مقدار سخته باید رنده کنی بذاری تو آب بمونه بعد سیب ها رو دربیاری آبش و خالی کنی اون سفیدها ته رو بذاری رو بخار کتری تا مثل نشا سته سفت بشه با کمی نبات .بعد فرنی آرد برنج بعد بادام من برنج و بادام قاطی کردم.وعده ها هم بستگی به اشتها بچه ات داره خب

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

۱ اول از سرلاک شیر و برنج شروع کن

۲ من خودم آرد برنج درست میکردم و بعد با پیمانه شیرخشک یه پیمانه میزختم و اب می رختم تا بپزه 

۳  روز اول دو قاشق بده و هر روز دو قاشق به قاشق قبلی اضافه کن تا به ۲۵ قاشق برسه

۴ فرنی و حریره و سرلاک و سوپ البته یکی یکی شروع کن به دادن همه رو با هم تری مثلا یکی دو روز سرلاک بده بعد دیدی اذیت نمیشه غذای بعدی بده

۵ هم فرنی بده هم حریره هم سرلاک بعد چند وقت شیر برنج هم اضافه کن با شیر پاستوریزه

۶ از دو وعده شروع کن یکی صبح یکی غروب بعد به ۳ وعده برسون

۷ من خودم به شخصه هیچی به دخترم نمی دادم فقط چیزهای میدادم که خوردنش مجاز بود و الانم خیلی راضیم که ندادم

بهترین گوشت واسه بچه گوشت ماهیچه گوسفند

تا قبل یک سالگی اول شیر بده بعد یک ساعت غذاشو بده

من دخترم تحت نظر فوق تخصص اطفال و اون این چیزهای که گفتم بهم گفته بود برنامه غذای هم اون داده بود

من از فرنی شروع کردم بعدشم حریره تو گوگل بزنی طرز تهیه شو میبینی

بعدشم سوپ و بعدشم آش اینایی که میگم هر دو هفته یکبار اضافه کردم یعنی دو هفته اول فرنی دو هفته دوم فرنی و حریره .......

من از چهارونیم ماهگی شروع کردم سرلاک هم ندادم چون به هرحال مواد نگهدارنده دارن وزن بچه ام خیلی خوب شده.

میوه هم با پوره سیب و موز له شده شروع کردم و اینکه تو فرنی و حریره هم بجای شکر خرمای له شده و پوست گرفته و یا سه شیره ریختم

من از فرنی شروع کردم بعدشم حریره تو گوگل بزنی طرز تهیه شو میبینی بعدشم سوپ و بعدشم آش اینایی که میگ ...

عزیزم دکتر دخترم خیلی تاکید داره که سرلاک بدم میگی سرلاک بخر ولی حریره خودت درست

دکتر سرشناس و معروفی هم هست

عزیزم دکتر دخترم خیلی تاکید داره که سرلاک بدم میگی سرلاک بخر ولی حریره خودت درست دکتر سرشناس و معرو ...

طبق گفته دکترت برو من نخریدم دکتر دخترمم اصلا پیشنهاد نداد.من الان تو فرنی و سوپ و آشش سویق و جوانه گندم میریزم که خیلی هم مقویه

طبق گفته دکترت برو من نخریدم دکتر دخترمم اصلا پیشنهاد نداد.من الان تو فرنی و سوپ و آشش سویق و جوانه ...

نظر دکترها متفاوت ولی من به دکتر دخترم خیلی اعتماد دارم و همیشه حرفش گوش میکنم

منم تو سوپش سوم این چیزا رو می ریزم 

من از فرنی شروع کردم بعدشم حریره تو گوگل بزنی طرز تهیه شو میبینی بعدشم سوپ و بعدشم آش اینایی که میگ ...

من فکر میکردم ی هفته فرنی هفته بعد حریره هفته بعد سوپ...