2777
2789
عنوان

فضولی امان از فضولی

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 52 پست
شما خیلی حساسی و به نظر من اجتماعی نیستی  این سوالات عادیه و خیلی هاش به دلیل مهربانی و دل رحم ...

حساس که کاملا قبول دارم.

اجتماعیو فقط سعی میکنم خوب برخورد کنم. احتمالا نیستم. ولی اساسا اینها رو هیچ وقت به مهربانی طرف ربط نمیدم

اجي مطمئني دوستات قصد بدي داشتن؟روابطتتون در چ حده،؟صميمي يا خشك؟

معمولیه. نه اصلا نمیگم قصدشون آزاره. منتها من میخوام به طرف بفهمونم که این حرکتش معنی بدی هم داره مثلا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خنده جواب همه رو میدم، چه فوضولا چه بی ادبا، وقتی میخندی فضا یکم فان میشه یکم تلخی حرفتو میگیر ...

منم لبخند میزنم خیلی وقتا ولی راضی نیستم از خودم :دی

شما خجالتی و کم رو هستی اعتماد به نفست هم کمه وگرنه اینا جزو موارد پیش پا افتاده تو دوستی هستن

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
به اینا میگی فضولی  اولی که تعارف کرده بری خوابگاه و شما گفتی شاید مادر شوهرت منتظر باشه یعنی ...

چه عصبانی حالا....

والا اولی رو که به نظرم خیلی حرفش بد بوده آخه یعنی چی واقعا اون میره به مامانش میگه.

دومی رو هم که بابا من زاااااار میزدم تا دم اتاق استادم نمیخوام بیام. بعد خب رفتارش خیلی بده که جلو استاد بهم میگه چیکار کنم چیکار نکنم.

سومیم آره قبول دارم خیلی ساده و پیش پا افتادست ولی الان خیلی حساس شدم رو اینا هرچی بپرسن میگم اینطوره خخخخخ

سنمم نمیدونم کمه یا نه ولی به نظرم به تجربه است به سن نیست. حساس هم هستم بله.

به اینا میگی فضولی؟؟؟؟؟ فضول ندیدی خواهر

آره بسیار قبول دارم. یک چیزایی تو این سایت میبینم که واقعا مخم سوت میکشه. ولی واقعا من تجربه م از فضولی تا همین حد بوده برخورد جدی تو دوست و فامیل نداشتم باهاش. کلا فامیلامون خیلی همدلن اکثرا.

آره بسیار قبول دارم. یک چیزایی تو این سایت میبینم که واقعا مخم سوت میکشه. ولی واقعا من تجربه م از فض ...

آره بابا دلتو بزرگ کن

انقدر آدم های بی ملاحظه تو جامعه فراوونه که اگه با این فرمون جلو بری اذیت میشی

🖤 
اونی که راجب درس گفتی رو دیگه زیاده روی میکنه خب چی بگن بیچاره ها چرا اینقدر گارد گرفتی حالا؟؟  ...

آره شاید. راستش حساس هم شدم رو طرف منتها میدونم مقایسه میکنه برای همین بدم میاد. اگه بیاد مستقیما کمک بگیره مشکلی ندارم. 

شما خیلی بهانه گیری و همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینی  بیچاره شوهرت

والا درمورد خط اول بابد بگم که باید از اطرافیانم بپرسم احتمالا اینطور هستم. ولی درمورد خط دوم باید بگم که چرا نگران اونی آخه. شاید اونم مثل من باشه.