2777
2789
عنوان

هییییی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
سعی کن امروز نفروش بزار برا چند روز دیگه احتمالش هست که قیمتش بکشه بالا

مستاجریم امروز باید خونه رو خالی کنیم بریم 

اون صاحاب خونمونم گفته حتی اگه یه قرون پول پیشتون کمتر نیاین تو خونه کسی دیگه رو بیارم چک دارم

تازه خودمونم دوروز دیگه چک داریم

کلا ١/‌٥‌ لازم دارم مجبوریم همین امروزم آبش کنیم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
بهترشو ميخري فداتشم

مرسی خانومی 

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درکت میکنم باور کن این یک ماه که دخترم اومده برکتی اورده که خودمون انگشت به دهن موندیم

مرسی

اااااای جانم

واقعا؟‌

انشاا... زندگیتون روز بروز پر روزی تر هم بشه

مستاجریم امروز باید خونه رو خالی کنیم بریم  اون صاحاب خونمونم گفته حتی اگه یه قرون پول پیشتون ...

وای عزیزم مگه شما ساکن کجا هستید که گیر اینجور صاحبخونه هایی افتادید؟

وای عزیزم مگه شما ساکن کجا هستید که گیر اینجور صاحبخونه هایی افتادید؟

گرگانم عزیز

اخه به اونا هم باید حق داد تو این دوره و زمونه کسی برای کسی دلش نمیسوزه خصوصا اینکه حرف پول وسط باشه

ولی هیچ کدومشون راه نمیان 

اسباب هام جمع تو خونه ریخته مجبوریم پاشیم بریم

چیکار میشه کرد

فقط خدا کنه این گوشی لامصب فروش بره امروز فردا ک حل شه 

چون این ماه بچم دنیا میاد دوس دارم این روزای لعنتی ک گیرش افتادیم بگذره زودتر

گرگانم عزیز اخه به اونا هم باید حق داد تو این دوره و زمونه کسی برای کسی دلش نمیسوزه خصوصا اینکه حرف ...

گرگان من چند بار برا گردش اومدم آیا هزینه زندگی اونجا هم بالاست خونه جدیدو به چه قیمت رهن و اجاره کردید؟

گرگان من چند بار برا گردش اومدم آیا هزینه زندگی اونجا هم بالاست خونه جدیدو به چه قیمت رهن و اجاره کر ...

اره الان همه جا بالا رفته و همه چی

تو شهرای بزرگ هم ک بدتره

ما پول پیشمون زیاد نیست

٥ تومن 

ماهی ٧٠٠ تومن هم اجاره ک سنگینه 

اره الان همه جا بالا رفته و همه چی تو شهرای بزرگ هم ک بدتره ما پول پیشمون زیاد نیست ٥ تومن  ...

فدات شم من خودم گوشیمو گرفتن و توی تحریم مامان ترامپم هستم بیشتر با لب تاپ و کامپیوتر میام سایت خخخ

حس میکنم دیگه خیلی بد ک آدم به این وضع برسه😔

اشکالی نداره عزیزم. زندگیه دیگه ادم گاهی پول داره گاهی بی پول

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم