2777
2789
عنوان

کمک خانما.. گلو درد😥😥😥😥😥😭

152 بازدید | 32 پست

سلام دوستان گلم. من دو سه روزه گلوم خیلی درد میکنه.. سرماخورده بودم.. رفتم دکتر دو نوع کپسول و دوتا شربت داد و همونجا پنی سیلین زدم.. 

ولی اصلا خوب نمیشم. انگار داره بدتر میشه. 

غذامم فرنی  و اش وسوپ

ابجوش عسل و پرتقال لیموشیرین و قرقره با نمک و... 

ولی انگار ن انگار.. یکم نرم میشه ولی بازم موقع غذا درد داره😥

از ساعت 3 بیدارم. گلوم. انگار خشکه. هر چی ابجوش و ابجوش عسل میخورم.. ولی انگار چندوقته اب ب گلوم. نرسیده.. خیلی وحشتناکه

ی پسر 14 ماهه هم دارم میترسم ازم بگیره😞

شما راهکار ندارید این درد وحشتناک تموم شه یا کمتر شه؟ 

ممنون عزیزان

این شربت برا گلو درد خیلی خوبه 

مخلوط عسل و ابلیمو هم عالیه تو یه لیوان اب ولرم یه قاشق عسل یه قاشقم ابلیمو بریز هر شب بخور 

تو ‌شیر ولرم دارچین و زرد جوبه بریز بخور اینم عالیه 

و بخور اویشن بده به سرت  تو کتری گیاه اویشن بریز دوسه لیوانم اب گرم بریز توش بزار بجوشه یه لیوان بخور بقیشم بزار زمین یع چادر بنداز سرت بخارش بزنه به صورتت عرق کنی من با این روشا گلومو خوب کردم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت دیفن هیدرامین تو گلوت قرقره کن بعد بخور بعدش این گلو دردی ک میگی باید روال طبیعیشو طی کنه تا در ...

شوهرم صبحی گف از سرکار برگشتم دوبار بریم دکتر آمپول بزنی😥

ممنون عزیزم حتما. انجام میدم.. اتفاقا این شربت رو داریم تو خونه

گلوی من اندازه تخم مرغ شده بود دوهفته کشید خوب بشه هر چی دارو میخورم افاقه نمیکرد😫😩 اخر با این کارا خوب شدم خلط گلومم با خوردن عسل و ابلیمو تمیز شد گلومو گرفته بود 

گلوی من اندازه تخم مرغ شده بود دوهفته کشید خوب بشه هر چی دارو میخورم افاقه نمیکرد😫😩 اخر با این کار ...

اگه منم با این کارا خوب بشم حتما دعات میکنم عزیزم💋💋

بدجور دردیه لامصب

اگه منم با این کارا خوب بشم حتما دعات میکنم عزیزم💋💋 بدجور دردیه لامصب

اره خیلی من خواب نداشتم تا مبخوابیدم انقد سرفه میکردم کبود میشدم 😧😪😓

شوهرم صبحی گف از سرکار برگشتم دوبار بریم دکتر آمپول بزنی😥

ن بابا نرو  من رفتم اصلاا انگار ن انگار فقد با روش خونگی گلومو اول نرم کردم بعد خلط گرفته بود تمیز شد😑