2777
2789
عنوان

هی میگن با پسر دوس نشین.....

695 بازدید | 33 پست

حدود ۵ سال با یه نفر دوس بودم اولین جنس مخالفی ک به زندگیم پا گذاشت حالا کل ۵ سال و نه چون درگیر کنکور و دانشگاه و سربازی و کارش شد و زیاد نتونستیم باهم باشیم تا اینکه این اواخر واقعا باور کردم ک تموم شده....حتی دستشم نگرفتم ...به قول خودم پاک پاک پاک.....یه هفته پیش فهمیدم ازدواج کرده...انگار اب سرد رو سرم ریختن...یه هفتس سر کلاسامم نرفتم .... ۵ سال ک سهله حتی ۱۰ سالم باهاش دوس باشی ...خبری نیس ک نیس ...کاش ما دخترا یاد بگیریم به وختش بگیم نه....کاش ما دخترا یاد بگیریم احساساتمونو کنترل کنیم ...کمتر اسیب ببینیم ....اسیب روحی هزاران بار بدتر از اسیب جسمیه...ولی خوبیش اینه میشه پنهانش کرد...کاش یاد بگیریم با بچه هامون دوس باشیم ...الان خیلی دلم میخاد به مامانم بگم تو دلم چخبره .....

خيلس سخته با مامانت راحت نيستي

منم دوسال با يكي دوست بودم خيلي عذاب كشيدم 

دوستي به نظرم افتضاحه

البته اينجا خيليا رو ديدم خوشبخت شدن

نميدونم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ روانشناسی ثابت شده رابطه دختر پسر اولین ضربه رو دختر میخوره دهن باز کنی میگن افراطی 

الان تو امریکا مهد تمدن هم دارن به دختر و پسر اموزش های خویشتن داری قبل از ازدواج میدن....

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘

بهش بگو ضرر نمیکنی

حداقل کاری که میتونی انجام بدی اینه که بهش بگی

مرد کردستان .زندگی ارزشش داره اگ جنگی برای عصبات نباشـــ فرقی نداره کجا زندگی میکنی .برای همسر زندگیت خروس بی محل نباش... که مرغ پرکندش کنی.ارامش را به دیگران بده بعد طالبش باش.

خوب شما دوست بودین به نظرم روابطتون درست بوده در  این حد دوستی بد نیست خدا رو شکر اسیب جسمی نخوردی فراموش میکنی با مامانت حرف بزن کاری نکردی خجالت بکشی کی محرمتر از مامانت 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

منم یکیو دوس دارم اونم انگاری میخواد منو ولی یچیزایی می‌شنوم و میبینم اطرافم که گاهی دلسرد میشم😔😔😓😓😓خدا خودش بخیر بگذرونه😓🤐

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن جواب نمیدم ضایع میشی😐