2777
2789

برا بچه جاریم‌هرسال تولدش کادومیگرفتم چه اونا تولد میگرفتن چه نه من کادو میدادم حدود ۱۱سالشه

حالا امسال بخاطر شرایط تغییر خونه مون ، امکان اینکه برا پسرم تولد بگیریم نداشتیم، اولین سال تولد پسرم بود حتی یه پیام تبریک خشک و خالی هم نفرستاد !! خیلی بهم برخورد. طوریکه امشب با شوهرم صحبت میکردیم گفتم فلانی چقد بی لیاقته من ۱۱ سال برا بچه اش کادو دادم حتی زورش اومد یه تبریک خشک و خالی بگه ...اونم فقط گفت اوووهوم.معلوم بود خودشم ناراحته..

اینم بگم ما باهم هیچ مشکلی نداریم.

حالا میخوام تو اولین برخوردم بهش حالی کنم که خیلی بی لیاقته .

شما جای من بودین چیکار میکردین و چی میگفتین؟؟

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندونم شاید نمیدونسته یا یادش رفتع

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

هیچی تولد بعدی هیچ کار دقیقا هیچ کاری نمیکردم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اگه تولد نگرفتن توام به روی خودت نیار

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

هر چی بگید ، خودتونو سبک کردید 

نمیشه ب مردم گفت ؛ چرا تولد بچه مو تبریک نگفتی ک ....🙄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ندونم شاید نمیدونسته یا یادش رفتع

میدونست چون دقیقا هفته قبلش حرف افتاد که تولد میگیریم یا نه؟

ایشونم توی همون جمع بودن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
میدونست چون دقیقا هفته قبلش حرف افتاد که تولد میگیریم یا نه؟ ایشونم توی همون جمع بودن

به روش نیار چون فکرمیکنه چقدر برات مهمه که جاریت تبریک بگه نقطه ضعف نشون نده

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد