2777
2789

وقتی میفهمم خسته اس نازشو میکشم حرف نمیزنم

با خانوادش صمیمی نیستم که حرف در بیاد سرسنگینم نیستم

خودمو لوس میکنم حرفم پیش میره حرف گوش کن میشه

معلم ریاضی ام سوالی داشتین برای بچه هاتون بپرسین🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا من ی جاری دارم ک درعین بی خیالی یکاری میکنه بهت دستور بده .بچشو میندازه رو پاش به بهنونه بچش میگ فلانی برام اب میاری .یا مثلا دارم چای میریزم میگ بیالیوان خودمو ازم بگیر بی زحمت چای بریز ادمم تو جمع چیزی نمیتونه بگه

وقتی میریم بیرون میدونم پول هست میگم هوا گرمه.اونم میره چیزی میگیره بخوریم.نوشیدنی چیزی

مثلا بهش میگم میدونم مامانت خیلی خوبه ولی فلان کارو کرد ازش انتظار نداشتم دربرابر اون خوبی که داره

تو جمع خیلی بهش احترام میذارم و بزرگش میکنم

همیشه هواشو دارم و حواسم بهش هست اما نقش مادر ندارم براش

کارای سنگینو اون انجام میده

و...

من همین یه دونه ام!

به مامانش حساسه و منم سعی میکنم خیلی از مامانش بدگویی نکنم وقتایی هم که دلم میخواد س جایی بریم مثلا 13بدرا من دوست دارم با خانواده خودم باشم یا ی مجلسی یا دورهمی که میدونم شوهرم نمیاد ت رودروایسی میزارمش میگم برای من فرقی نداره هرجا تو دوست داری بریم یا اگه تو دوست داری بریم من فقط دلم میخواد توهم باشی کنار تو باشم هرجا باشم بهم خوش میگذره اونم جایی میره که باب میل من باشه

به مامانش حساسه و منم سعی میکنم خیلی از مامانش بدگویی نکنم وقتایی هم که دلم میخواد س جایی بریم مثلا ...

عالیه.اگه یوخت بهتون بی توجهی کنه حالا درهرموردی اونجا چکارمیکنین

عالیه.اگه یوخت بهتون بی توجهی کنه حالا درهرموردی اونجا چکارمیکنین

اینو خودمم مشکل دارم هر راهی امتحان کردم جواب نداده،منم بی محلی کردم یا تلافی کردم بغص کردم رک بهش گفتم بازم نشده بعضی وقتا پیش میاد