مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من داشتم. الان مشکلی ندارم تا قبل از بدنیا اومدن پسرم میخوردم اما پسرم که بدنیا اومد فابیسم داشت البته چند نوبت آز دادیم رفع شده بود اما باز من مراعات میکنم میترسم
بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
وای چه بد ...من شوهرم فاویسم داره میخواستم بدونم میتونه بخوره یا نه که دیگه هیچیی
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
نه بهتون توصیه میکنم تزئینات سبز رنگ روی غذاهایی مثل زرشک پلو با مرغ یا چلو کباب ،شله زرد و... رو هم نخوردید هر چند به ظاهر خلال مغز پسته هست ولی خیلی وقتا باقالی خلال شده ست، پارسال خواهرم که 36 سالشه یه چلو کباب خورد تا چند وقت حالش بد بود
نه بهتون توصیه میکنم تزئینات سبز رنگ روی غذاهایی مثل زرشک پلو با مرغ یا چلو کباب ،شله زرد و... ...
آخه تو نت خوندم بعد از ۱۰ سالگی کاهش پیدا میکنه🤔😥