2777
2789
عنوان

انزلی چی ها و گیلانی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 10445 بازدید | 27 پست
ترش و کوبیده خورده بودیم جاتون خالی. کیفیتش خوب بود.زیاد خاص نبود.دریاکده رو هم خیلی تعریف میکنن ول ...

میگن دریاکده خیلی شلوغه.

یعنی به نظرتون غذای دریاکده خاصه؟؟؟

ای بابا حالا باید بین دریاکده و نمونه تصمیم بگیرم

who knows the truth? 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذای فست فودی هم اگه میخواید برید تروا اول بازار سپه.خیلی خوبه واقعا

عزیزم با این که اهل این جور جاها نیستم تروا رفتم.شلوغ بود ولی عااالی بود.

ممنونم از راهنماییت گلم

who knows the truth? 
میگن دریاکده خیلی شلوغه. یعنی به نظرتون غذای دریاکده خاصه؟؟؟ ای بابا حالا باید بین دریاکده و نمونه ...

دریاکده شیک تر هم هست.وسط هفته فک نمیکنم شلوغ باشه.اینستاگرام داری؟

دختر قشنگم تو خیلی قوی بودی ببخش مادرو که لیاقت داشتن تورو نداشتم😔
عزیزم با این که اهل این جور جاها نیستم تروا رفتم.شلوغ بود ولی عااالی بود. ممنونم از راهنماییت گلم

آره شلوغیش کلافه کنندس.خواهش میکنم عزیزم

لطفا بهترینشو معرفی کن اگر خواستیم رودسر بریم رستوران بدونیم

اول بگم ما هرجا میریم یکی از اولین برنامه هامون تست غذا ها هستش

به ترتیب میگم 

1.کبابی حرف اول رو تو رودسر شیلات میزنه یعنی یبار کباب ترش اونجا بخوری تفاوت و کاملا احساس میکنی و همیشه یادت میمونه فقط باید دیر نری چون بسکه مشتری داره ظهر زود تموم میکنه سر خیابان شهدا بقل سپاه هستش

2.پولو کبابی و کبابی سنتی رو به رو بانک تجارت جدید اسمش سید

3.رستوران غذا خوب تمیز رستوران حاجی خانی داخل خیابان شهدا دست راست بعد شروع بلوار فکر کنم اول خیابون سوم سمت راست. حتما کوبیده اونجا رو تست کن غذاهاش خوبن کوبیده هاش فوق العاده 

4 . رستوران باکلاس جدید یه دونه تو مجتمع هوسم دور میدان پارک مسافر یا همون یکشنبه بازار باز شده به اسم کو کو پلاس باکلاس و خوبه ولی گرون یبار فقط رفتیم

حالا فست فود ها 

1. با اقتدار اول می شف گرون ولی نه خیلی گرون کیفیت فوق العلاده دور میدان معلم اول شهر از سمت کلاچای میایی 

2. همون کوکو پلاس باکلاس و خیلی گرون با کیفیت ولی نظر من ارزش نداره بری می شف بهتره هم کلاس داره هم قیمتاش بهتره 

3. پیتزا ساندویچ ونوس ارزون خوب 

4. فلافلی یدونه داخل همون اولای خیابون شهدا بعد بانک کشاورزی نرسیده به پل هستش اسمش یادم نمییاد ولی خیلی خوبه 

5.یه دونه چیکا هم هستش تو همون ادرس فلافی که هم باکلاسه و هم اقتصادی تره 

در مجموع پیشنهاد من 

کباب ترش کبابی شیلات

کوبیده حاجی خانی

پیتزا و ساندویچ می شف 

هستش 

اگه اهل کافه هم هستی کمربندی رودسر کافه لبخند ما قلیونی نیستیم ولی گاهی با دوستان اونجا پاتق داریم چون فضاش خوبه الاچیق داره

خواهش میکنم به کافه رستوران گنج قارون انزلی تو پاسداران نروید،من با چشم خودم دیدم که چطور نگهبان و کارکنان این رستوران،یک مسافر را به باد کتک گرفته بودند،،،چون به نحوه غذا ی آنها اعتراض داشت،،چقدر صحنه زننده و بدی بودد،،انزلی مروم خوبی دارد

غذای فست فودی هم اگه میخواید برید تروا اول بازار سپه.خیلی خوبه واقعا

وای نه ما امروز رفتیم تروا خیلی پیتزا مخصوصشون بد بود. پنیر پیتزا یکدست همراه نون بود. پنیر پیتزا بود و طمع دوغ محلی( گوسفند) میداد. شاید غذاهای دیگش خوب باشه ولی وقتی غذای مخصوصشون این باشه خب… 

وای نه ما امروز رفتیم تروا خیلی پیتزا مخصوصشون بد بود. پنیر پیتزا یکدست همراه نون بود. پنیر پیتزا بو ...

آره الان کیفیتش پایین اومده