2777
2789
عنوان

خانوما کمکم میکنید

100 بازدید | 27 پست

سلام آبجیم مثل من عقده الان شوهرشم دوس داره یه پسر عمه دارم به گفته خودش عاشق آبجیم بوده قبلا اما دیر فهمیده مزدوج شده الان هرروز خونه ماس میره سفر براآبجیم سوغات میاره یاهمش زنگ میزنه

آبجیم از دستش فراریه باهاش رودر رونمیشه ولی شوهر خواهرم یه ذره حساس شده چیکار کنیم

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤

جدی برخورد بشه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت رو در رو باهاش صحبت کنه و بگه دوسش نداره؛ و زندگی جدیدی داره و شوهرشو دوست داره  و ا ...

آخه بخدا گفته مستقیم غیر مستقیم اما دس بردار نیست

به پدرت بگو که بهش تذکر بده و یه جوری با لحن محکم بهش بفهمونه کارش اشتباهه که اونم دس برداره

بابام اصلا رفتار خوبی باایشون نداره

بابام اصلا رفتار خوبی باایشون نداره

خب خواهرتون ب همسرش بگه که یه چیزی بهش بگه اخه اینجوری اصلا درست نیست. یا زنگ بزنید به عمتون یا شوهر عمتون که یه چیزی به پسرشون بگن

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
چند بار راهش ندید خونه میدونم غیر محترمانه اس؛ اما رفتار پسر عمه تون بد تره از پدرتان هم بخوابد ...

عمم منطق نداره شوهرشم که بدبخت توسری خوره اگه به عمم بگم جار میزنه آبرومون میره

خب خواهرتون ب همسرش بگه که یه چیزی بهش بگه اخه اینجوری اصلا درست نیست. یا زنگ بزنید به عمتون یا شوهر ...

بدبختی اینجاس که شوهرش نیست دائم درحال ماموریته شوهرش رفتار خوش نشون نمیده چند بار گفته غیر مستقیم 

بهترین کار راهش ندید خونه

اگر اومد بزنینش؛ آدم بی منطق😁

اون دقیقا همین رو میخواند کشوهر خواهرتان حساس بهش و کدورت پیش بیاد

بدبختی اینجاس که شوهرش نیست دائم درحال ماموریته شوهرش رفتار خوش نشون نمیده چند بار گفته غیر مستقیم&n ...

خب اینبار بگید مستقیما بهش زنگ بزنه یا هر وقت اومد مستقیم بهش چیزی بگه. غیر مستقیم که فایده نداره

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
بهترین کار راهش ندید خونه اگر اومد بزنینش؛ آدم بی منطق😁 اون دقیقا همین رو میخواند کشوهر خوا ...

من که راه نمیدم خونه ولی مامانم خفه ام میکنه میگه خونه خودتون رفتین مهمونو خونه راه ندین🙈

ابروی شما میره یا اونا؟ پسر اونا داره مزاحم میشه. اگه خدایی نکرده مشکل پیش بیاد و شما چیزی نگید بقیه فک میکنن خوشتون میاد. راش ندید خونتون

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎