2777
2789
عنوان

کرم رو شن کننده تاپ شرلی بزنم؟

3497 بازدید | 15 پست

سلام خوشکلا .قضیه از این قرار هست که کللللا شوهرم دوست نداره هیییییچ کرمی به پوست صورتم بزنم میگه فقط ی رژ و رژ گونه و سورمه بزن خوشکل میشی اما من حس میکنم زیاد جالب نیست  گفتم حداقل پوستم روشن روشن بشه باز خوبه چون بعضی وقتا خستگی تو صورت آدم معلوم میشه که فقط با کرم پودر پنهون میشه اما همسر جان تحت هیچ شرایطی دوس نداره بزنم پوستمم گندمیه  اما دوست دارم روشنتر بشه گفتم تاپ شرلی بزنم شنیدم خوبه نظرتون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ی ضدافتاب رنگی بگیر. ک هم تو راضی باشی هم شوهرت 

گفتم یا کرم پودر مک بگیرم که ی ذره گرونه اما فقط اونه که رو پوستم خوب میخوابه یا ضد آفتاب خووب .چنتا گرفتم تیره بودن کلا انگار هر کرمی بزنم رو پوستم اکسید میشه 

اینا مگ تولید میشن😐😐😐یه کرم اکتی پور بخر اصلا چرب نیست کرم درمانی هست. خیلیم خوبه کمک میکنه به پوست و اینکه اصلا معلوم نیست کرم زدی چون سبکه و پوشانندگیشم عالیه. بزنی شوهرتم بدش نمیاد. چون فکنم از چربی کرم پودر و سنگینیش بدش بیاد

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
اینا مگ تولید میشن😐😐😐یه کرم اکتی پور بخر اصلا چرب نیست کرم درمانی هست. خیلیم خوبه کمک میکنه به پو ...

اره هنوزم هستن .  اره دقیقا از سنگین بودن و ماسیدنش و تیرکیش بدش میاد میگه نزنی پوستت قشنگتره.اکتی پور چ قیمته؟گفتم بی بی کرم بگیرم گارنیر 

اینا مگ تولید میشن😐😐😐یه کرم اکتی پور بخر اصلا چرب نیست کرم درمانی هست. خیلیم خوبه کمک میکنه به پو ...

آها یادم اومد اره اتفاقا بش،فک کرده بودم چون میگن سبکه .بی بی کرمه

اره هنوزم هستن .    اره دقیقا از سنگین بودن و ماسیدنش و تیرکیش بدش میاد میگه نزنی پوستت قش ...

به نظرم همین اکتی پور فقط به کارت میاد چون نه چربه ن معلومه کرم زدی در عین حال پوشانندگی داره. قیمت حدودای 110اینا

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
ببخشید کرم پور اکتیو پور شماره بندی داره؟؟ 

بژ روشن و  تیره