2777
2789

مثلا وقتی همه کار برا رفیقت میکنی وقتی دلش تنگه باهاش راه میای امااون میزاره تو کاست بدجور . تو این موقع ها که هم تنهای هم ناراحتی و اونم اینو میخاد باید چیکار کنیم 

گناه بزرگ منی

خوبی نکن تمام

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

قطع رابطه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سوال منم هست

واقعا چیکار کنیم که یه چیزایی برامون اصلا مهم نباشه؟

من یه جوریم که همه چیز خیلی برام مهمه!!!! و این باعث میشه خیلی حرص بخورم و اذیت بشم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

اخه تمام روز جلو چشممن همشون . تو خوابگاه دانشجویم. دوست دیگه ای ندارم خدا شاهده من کاری باش نکردم چون لباس خریدم برا خودم بهش برخورد انگار از جیب اون خریدم . خیلی خنده داره واقعا خخ

گناه بزرگ منی

عزیزم اگه تلاش کنی آدم های اطرافت رو همینجوری که هستند قبول کنی و بپذیری که قابل تغییر نیستند. اونوقت دیگه اصلا برات اهمیت نداره که چه کاری انجام می‌دهند و یا چه رفتاری می‌کنند. من خودم این روش رو پیش گرفتم واقعا خوبه و تاثیرش رو تو زندگیم میبینم

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی 

البته در مورد اون دوستت باید حتما باهاش مثل خودش رفتار کنی

اتفاقا منم یه دوستی دارم که من بهش خیلی خوبی و توجه کردم و احترام گزاشتم. اما اون یه رفتار خیلی زننده و بی احترامی بدی به من کرد. و منو بدجوری سبک کرد

حالا من میخوام اولا اصلا دیگه پا توی آخورش نکنم

دوما به هییییچ عنوان دیگه خبری از احترام و رفتار خوب باهاش نخواهد بود. تا جایی که بشه باهاش قطع ارتباط میکنم و اگرم مجبور شدم ببینمش دیگه رفتارمو باهاش تغییر میدم که بفهمه یه من ماست چقدر کره میده

یه عده آدما خوش رفتاری آدمو میزارن به پای سادگی و خریت. من حالیش میکنم که اگه خوبی کردم از شعورم بوده؛ نه از خریت

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
عزیزم اگه تلاش کنی آدم های اطرافت رو همینجوری که هستند قبول کنی و بپذیری که قابل تغییر نیستند. اونوق ...

خب گلم مثلا وقتی دلتو میشکنن یا بهت توهین میکنن، بازم همینجور فکر میکنی؟؟

بعضی حرفا و رفتارا واااااقعا دیگه توهینه

اخه تمام روز جلو چشممن همشون . تو خوابگاه دانشجویم. دوست دیگه ای ندارم خدا شاهده من کاری باش نکردم چ ...

خب این حسودیش شده.

بی اعتنا باش نسبت بهش 

خب گلم مثلا وقتی دلتو میشکنن یا بهت توهین میکنن، بازم همینجور فکر میکنی؟؟ بعضی حرفا و رفتارا وااااا ...

عزیزم واگذارشون کن به خدا. شما سعی کن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه انگار اصلا چیزی نشنیدی. اگه اینجوری نباشی خودت اذیت میشی. قرار نیست هر کی هر حرفی به آدم میزنه رو آدم تاثیر بزاره. فقط با عبارت تاکیدی مثبت میتونی به خودت آرامش بدی خانوم گل

عزیزم واگذارشون کن به خدا. شما سعی کن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه انگار اصلا چیزی نشنیدی. اگه این ...

ممنون عزیزم فدات شم

درسته گلم؛ من تمرین کردم بارها، ولی شخصیتم اینجوری نیست. ذاتم همینه؛ میدونم آسیب به روح و جسمم میزنم ولی ذات من اینه؛ انگار ژنشو دارم؛ نمیتونم بی تفاوت باشم. 

حتما در عمل ازشون انتقام میگیرم 😢😢😢

ممنون عزیزم فدات شم درسته گلم؛ من تمرین کردم بارها، ولی شخصیتم اینجوری نیست. ذاتم همینه؛ میدونم آسی ...

عزیزم درک میکنم چی میگی. انشاالله همیشه سالم و موفق باشی