2777
2789
من پارسال کنکور ارشد دادم خدارو شکر با رتبه دو رقمی روزانه قبول شدم امسال هم عقب انداختن زمانش رو و ...

واسه همینه که فقط میز کارو میاره ؟

چون به تعویق افتاده ؟

من خیلی سال پیش ارشد امتحان دادم و فارغ التحصیلم شدم الان‌میخوام یه رشته دیگه امتحان بدم خودمم تبت نام کردم همه چی خوب بود 

امروزم طبق نوشته خوشون کد رهگیری و ثبت نامو زدم عکسمو اورد و مشخصات ولی اخرش ففط نوشته بود تهران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته هر سال هفته اول اردیبهشت  امسالم این طور بود ولی عقب انداختن،  7 هفته دیر تر جالب ...

اتفاقا ما هم اثاث کشی کردیم به تازگی هم مامانم خیلی بیماره هم خیلی خستم 

اصلا هم نخوندم 

اتفاقا پنجشنبه یا جمعه خیلی سختم بود برم امتحان بدم 

چون کار دیزاین خونمون هم تموم نشده و باید حضوررداشته باشم اتفاقا اخر هفته کارمون بیشترم هست 

بچه ها از همگی ممنونم 

خیلی لطف کردید خیالم راحت شد 

انشالله که همگی به راحتی اون موقع کارتو پرینت میکنیم و با بهترین رتبه یا نشدم به هر حال قبول میشیم 

اگه اون موقع هم مشکلی پیش اومد میام میپرسم ازتون 

چه کنیم دیگه من سال ۷۳ کارشناسی رفتم و سال ۸۰ ارشد 

بعدشم مشغول به کار شدم و الانم ۵ سالی هست که کار نمیکنم 

ولی تصمیم گرفتم که یه گرایش دیگه امتحان بدم 

انشالله که همگی قبولیم 

اینم بگم که اصلا نخوندم و نمیتونم هم بخونم امیدم به حافظه و تجربیاتمه 

نمیدونم چرا فکر میکنم که تا سوالات رو ببینم یادم می اقته جواب درست🤣

حالا یا زیادی خوش خیالم یا خوش بین