2777
2789

سلام۴ سال اقدام به بارداری ام,حدود یکسال پیش فیبروم داشتم که عمل باز شدم, بعدش عکس رنگی دادم که نشون داد که لوله ها باز هستن و چسبندگی ندارم,

۳ ماه پیش پیش دکتر اقصی رفتم و بعد ازمایشها و سونو تشخیص داد مشکلی ندارم و دارو داد برا ۳ ماه که باردار میشم,اگه نشم احتمال داد که چسبندگی بعد عمل دارم,که باید لاپراسکوپی کنه,الان ۳ ماهم تموم شد و این ماه هم متاسفانه باردار نشدم.

آخه من که عکس رنگی دادم و سالم نشون داده,کسی بوده که مثل من باشه؟

خدایا شکر به خاطر همه داده هات🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریز عزیزم

کاش میتونسی بیای تهران بیمارستان صارم پیش دکتر کرم نیا عالیه

خدایا گل پسرم امیرحسین وگل دخترم آوا رو برای ما حفظش کن خدا همه اونایی که نی نی دلشون میخواد رو دامنشون و سبز کنه ایشالا🧿🧿❤️❤️
چطو بود؟

خدايي ٢-٣دقيقه دردش بد بود ولي قبل و بعدش درد نداشت 

الانم يكم پهلوم درد ميكنه 

گفت لوله هام بازه و مشكلي نيست الحمدالله

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
من ۲ بار انجام دادم😔

چه خبره. دوبار 

تازه هنوزم ميترسي بسته باشه؟امكان مداره بابا 

شوهرت بايد درمان بشه

کاش میتونسی بیای تهران بیمارستان صارم پیش دکتر کرم نیا عالیه

اتفاقا دکتر اقصی هم تهران هستن,خیلی دکتر خوبیه میگن نبوده که کسب نتیجه نگیره

چه خبره. دوبار  تازه هنوزم ميترسي بسته باشه؟امكان مداره بابا  شوهرت بايد درمان بشه

یکبار قبل عمل,یکبار بعد عمل انجام دادم.

اره شوهرم خیلی ضعیف بود ,ولی با دارو بهتر شد,دکتر هم تست pco گرفت ازم ,و گفت شوهرت در اون حد نیست که باردار نشی

یکبار قبل عمل,یکبار بعد عمل انجام دادم. اره شوهرم خیلی ضعیف بود ,ولی با دارو بهتر شد,دکتر هم تست pc ...

توكل بخدا به درمان ادامه بديد ان شالله ميشي 

برا شوهر منم همينو گفت،گفت عمل نمي خواد جون واريكوسلش خفيفه 

ولي نميدونم چرا اين٩-١٠ماه نشده