2777
2789

بچه ها من حدود دو ماهه عروسی کردم

و شدیدا موقع رابطه احساس سوزش دارم و احساس ادرار 

جوری که نمیشه تحملش کرد

و تا نیم ساعت بعدش هم همینجور حس سوزش هست

کسی اینجوری بوده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرت از مواد تاخیری استفاده میکنه؟

چون رابطه طولانی ک میشه این مشکل پیش میاد.

ولی ممکن هم هست بخاطر خشکی واژن باشه ک باید روان کننده استفاده کنی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..

نه عزیزم طبیعی نیست یه هفته اول طبیعی هستش.احتمالا عفونتی داری یا ادراری یا عفونت واژنی حتما دکتر زنان برو😉

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
نه عزیزم طبیعی نیست یه هفته اول طبیعی هستش.احتمالا عفونتی داری یا ادراری یا عفونت واژنی حتما دکتر زن ...

بار اول اصلا درد نداشت حتی خونریزی هم نداشتم اما از دفعه دوم به بعد اینقدر احساس سوزش و گلاب به روتون احساس ادرار دارم که نگو....

بار اول اصلا درد نداشت حتی خونریزی هم نداشتم اما از دفعه دوم به بعد اینقدر احساس سوزش و گلاب به روتو ...

حالا یه دکتری برو عفونت نبود شاید خشکی واژن باشه بعضی موقع ها میشه ژل روان کننده میده دکتر .اینطوری رابطه خیلی بده هم خودت اذیت میشی هم همسرت نمیتونین لذت ببرین 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........