بچه ها حلقه نشونم گم شده ینی اولین چیزی که از همسرم هدیه گرفتم خیلی نارااااحتم اگه بفهمه حتما خیلی ناراحت میشه مطمءنم تو خونه بوده دراوردم وضو بگیرم نمیدونم کجاست خواهرم میگه رو اپن بوده اما الان دیگه نیس😭 برعکس اونروزم مهمون داشتیم غریبه هم نیستن که بگم خدای نکرده کار اونا بوده ولی واقعا نمیدونم چه بلایی سرش اومده حالا چیکار کنم؟ دعای مجربی ندارین بخونم ایشالله پیداشه؟؟؟
کار خیلی خوبی میکنی من واسه امنیتم حلقمو همیشه دستم میکردم ولی اشتباه کردمم
من ی مدته ب این نتیجه رسیدم مردا ب زن های متاهل بیشتر نخ میدن و دنبالشونن تا دختر مجرد.برا خودم و همسرم ثابت شده.همون فک کنن مجردی بیشتر امنیت داری والا
اره بوده ولی چجوری از اون نیم وجبی بپرسم هم نمیفهمه هم مامانش ناراحت میشه
خو معمولا بچه ها به این چیزا علاقه دارن برمیدارن یه جا قایم می کنن اول خوب فک کن ببین اون بچه کجاها بازی می کرد یه سر به اونجاهام بزن،انگشترای مادر من و نوه خالم موقع بازی برداشته بود تو یه کیف کهنه گذاشته بود
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
یبار انگشتر ساعتمو گذاشتم رو اپن بعدش رفتم نبود تا خود صبح من گشتم از استرس خوابم نمیبرد خلاصه پیداش نکردم تا ظهر شد دیگه داشتم گریه میکردم داداشم از مدرسه اومد گفت چته تو گفتم انگشتر ساعتم نیست یهو گفت خاک بر سرت من گذاشتمش تو ماکرویو گم نشه