2777
2789
عنوان

حلقه نامزدیم گم شده😭😭😭😓

440 بازدید | 39 پست

بچه ها حلقه نشونم گم شده ینی اولین چیزی که از همسرم هدیه گرفتم خیلی نارااااحتم اگه بفهمه حتما خیلی ناراحت میشه مطمءنم تو خونه بوده دراوردم وضو بگیرم نمیدونم کجاست خواهرم میگه رو اپن بوده اما الان دیگه نیس😭 برعکس اونروزم مهمون داشتیم غریبه هم نیستن که بگم خدای نکرده کار اونا بوده ولی واقعا نمیدونم چه بلایی سرش اومده حالا چیکار کنم؟ دعای مجربی ندارین بخونم ایشالله پیداشه؟؟؟

وایییی قشنگ همه جا بگرد

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه خیلی بده

بگرد شاید دست کسی خورده افتاده رفته زیر یخچالی گازی جایی چون میگی روی اوپن بوده

من اگه بودم شده بود برم عینش رو بخرم میخریدم ولی نمیذاشتم همسرم بفهمه قد ناموسش روی حلقه غیرت داره😐😐😐😐

.Pain🔥you made me a believer

گشتم نبود اخه اصا عجیبه چون جای خاصی نذاشتم

ایشالله ک پیدا بشه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ی پولی نذر کن تو‌سوره ی یوسف بذار نیت کن پیدا میشه بعد لون پول بده ب ی نیازمند ،امکان نداره خلوص نیت ...

مرسی عزیزم همین کارو میکنم تورو خدا دعا کنین پیداشه وگرنه آبروم جلو  شوهرموخونوادش میره😢

ای خدااااا من پول ندارم اونقد از کجا بیارم 😢

عزیزم نگفتم تو اینکارو بکن

من کلا همسرم یه حساسیت بیمارگونه ای روی حلقه ازدواج داره یعنی شده که بیرون بودیم من موقع آرایش حلقم رو در آوردم یهو دیده توی ماشین دیده دستم نیست برگشته خونه که حلقم رو دستم کنم بعد بریم بیرون😐

انشالله حساسیت همسرشما در این حد نیست

ولی زیر لوازم آشپزخونه رو بگرد انشالله پیدا میشه

.Pain🔥you made me a believer

بین مهموناتون بچه کوچیکم بود؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
عزیزم نگفتم تو اینکارو بکن من کلا همسرم یه حساسیت بیمارگونه ای روی حلقه ازدواج داره یعنی شده که بیر ...

حساسیتم نداشته باشن اما بفهمن گم شده بهش سرکوفت میزنن شوهر یه طرف خانوادشم از طرف دیگه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
عزیزم نگفتم تو اینکارو بکن من کلا همسرم یه حساسیت بیمارگونه ای روی حلقه ازدواج داره یعنی شده که بیر ...

وااایی باز همسر من همیشه میگف همه جا حلقتو طلاهاتو دستت نکن میگف اگه گم بشه پولش مهم نیس اما خاطرات اونروزا مهمش کرده 😟 حالا اگه بفهمه حتما خیلی ناراحت میشه و به چشم یه حواس پرت بم نگا میکنه

وایی چ بد

من کلا از انگشتر و حلقه بدم میاد.حس سنگینی میکنم تو دستام.فقط عروسی یا تولدی جیزی میپوشم.