2777
2789
عنوان

لطفا هرکی بیداره سریع بیاد کمک اورژانسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما عزیزم فردا از خودِ دکترت بپرس، تاثیر داروها بر افراد متفاوته. و ممکنه کسی نتونه کمکت کنه و به بچ ...

به دکترم پیام دادم،دیروقته تا صبح دماغم دوتا میشه

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  
سلام‌عزیزم من بچه هامو اینطوری درمان‌میکنم...و حتی خودم و خانواومو... اصلا دکتر نمیرم. روغن ...

من خودم هم از درمان دارویی متنفرم،خداخیرتون بده

فردا حتما بعد از مشورت با دکتر دخترم تهیه میکنم

مشکل آبریزش الانمه😢

اسانس نعنا بزن رو پیشونی و ملاجت برا گرفتگی بینی.کلا سرتو گرم نگه دار مثلا با روغن کنجد یا سیاه دونه ملاجتو چرب کن یا نمک رو داغ کن بریز تو کبسه پارچه ای بذار رو ملاج سرت فقط مراقب باش نسوزی خیلی داغ میشه و داغی رو نگه میداره

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
میدونم چی میگی ولی ترجیحا نخور تحمل کن

میترسم بچم باز مریض شه،خیلی کوچولو وضعیفه،تازه هنوز واکسن چهارماهگی هم نزده

اسانس نعنا بزن رو پیشونی و ملاجت برا گرفتگی بینی.کلا سرتو گرم نگه دار مثلا با روغن کنجد یا سیاه دونه ...

مررررررسی

من خودم هم از درمان دارویی متنفرم،خداخیرتون بده فردا حتما بعد از مشورت با دکتر دخترم تهیه میکنم

عزیزم پزشکهای این دوره اصلا به طب اسلامی اعتقادی ندارن.و ممکنه حتی مسخرت کنه که با یه روغن عفونت برطرف میشه.

ولی خودت یکبار امتحان کن و نتیجشو ببین...

چرک خشک کن دورش۷تا۱۰روزه.

شما بجای دارو بیا و ۷تا۱۰رورز روغن مالی کن با سیاهدانه.

و طبیعی و بدون دارو خوب شو.

ان‌شاءالله همیشه سالم باشی

ی پودری هست به نام روتارین ی همچین چیزی چهارتخمه بهداشتی به علاوه ی دارو هست ک خیلی خوبه

چرک خشک کن هم مشکلی نداره بعدم ی دقیقه بزن نت خیلی راحت جوابت میگیری تو مشخصات داروها و موارد منع مصرفشون

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه