2777
2789
عنوان

چه برخوردي كنم؟

183 بازدید | 13 پست

ما نامزديم يعني هميشه با هم نيستيم

يه دوستي داره كه من از زنش بدم مياد،يه  حس بدي دارم نسبت بهش،به خاطر من ارتباطشو با دوستش خيلي كم كرده بود امشب مست زنگ زد و گفت شام با اونا بوده!!!!!خيلي داغون شدم فردا چه برخوردي كنم؟

خودت رو چس كن و زياد باهاش گرم نگير تا درس عبرت بشه واسش 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون رفته شام خورده مست کرده عشق و حال کرده تو داری حرص میخوری؟  بگیر بخواب فردا حالشو بگیر. بگو اوکی اگر قراره رو حساسیت هم ما بذاریم منم بلدم چکار کنم .فقط همینو بگو . بعدم دیگه جوابشو نده. دهنشو صاف کن. هر چند وقت یبار جواب بده بگو حموم بودم ،خواب بودم ،بیرون بودم ،حالم خوب نبود 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن