2777
2789

با 500 میشه یه منطقه متوسط خونه خرید؟؟ کدوم محله ها؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزادی استاد معین تهرانسر چیتگر واحدهای پنجاه متری احتمالا گیرت بیاد

اینا محله های خوبین واسه زندگی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دیوار محله ها رو نمیشناسم که متوسطه یا پایین

مگه تهرانی نیستید؟؟

با پونصد فکر کنم سمت جنت اباد یا پونکم یا ستارخان بشه اپارتمان چند سال ساخت بگیری  اصلاا سمت محله هایی که تو محدوده طرح ترافیک هستن نگیر چون اینجور جاها زیاد رشد ندارن از نظر قیمتی

مگه تهرانی نیستید؟؟ با پونصد فکر کنم سمت جنت اباد یا پونکم یا ستارخان بشه اپارتمان چند سال ساخت بگی ...

مطمئنی؟ الان خیلی گرون شده ها.اگه واقعا جنت آباد هست ما هم بریم بخریم.مناطق پایین متری هشت نه تومنه

اینا محله های خوبین واسه زندگی؟؟

استاد معینو توصیه نمیکنم چون هواش آلوده است ولی خب ب مرکز شهر نزدیکه.تهرانسر چیتکر کلا منطقه غرب تهران خوش آب و هواست ولی خب یکم از مرکز دوره. مردمش هم متوسط و کارمندن و محیط بدی نداره. از مرکز و جنوب بهتره.شرق رو هم نمیشناسم اونجارو هم سرچ کن

گفتم که اپارتمان چند سال ساخت پنجاه متری میدن  

برم بگردم آخه من تو منطقه غرب گشتم همین الانم گشتم سمت تهرانسر و المپیک و چیتگر  پونزده سال ساختاش بالای 500/ 600 بود آپارتمانهای پنجاه شصت متری