2777
2789
کاش عمه ی من بودی شما 😍😍

عزیزم انشالله خودت عمه میشی ، میبینی چقدر شیرین هستن 😍 دیروز زنگ زده عمه برام ته چین درست میکنی 😁 با برادرم  و خانمش عصر پاشدن اومدن خونه ته چین بخوره فسقلی 😍 مامانش مرده بود از خنده از دستش 

میگه از صبح نمیگه چی میخوام ، باید عمه برام درست کنه 😍 خیلی دوسشون دارم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم انشالله خودت عمه میشی ، میبینی چقدر شیرین هستن 😍 دیروز زنگ زده عمه برام ته چین درست میکنی 😁 ...

اخی عزیزم انشالله خدا عمر صد ساله بهشون بده و خودتم صاحب بچه ها ی گوگولی مگولی بشی عزیزم😍😘

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
میزارمش تو گاو صندوق😂😂😂😂

😂😂👌

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم انشالله خودت عمه میشی ، میبینی چقدر شیرین هستن 😍 دیروز زنگ زده عمه برام ته چین درست میکنی 😁 ...

سلام 

خدا برا همدیگه حفظتون کنه 

منم سه تا عمه دارم یکی از یکی مهربانتر

خاطرات بچگی خیلی قشنگی باهاشون دارم 😊

اما طفلی بچه هام دوتا عمه دارن با اینکه جوان هستن ولی زیاد با احساس نیستن و خاله و خواهر زاده رو جلوتر از برادر زاده میدونن و خیلی اهل محبت نیستن

البته این هام تقصیر ندارن چون عمه های خودشون هم اینجوری بودن ،برا همین اینها بیشتر خاله هاشون میدونن تا عمه 

و این رو رو بچه های ماهم پیاده میکنن.

البته پسر برادر شوهرم رو علنا بیشتر از بقیه ی برادر زاده ها دوست دارن و علنی میگن

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت