2777
2789

سلام دوستان،پسر من نزديكه ٦ ماهشه و آلرژي داره،ميخوام برم سفر براش سرلاك ميخوام بگيرم هر جا ميرم نداره،يه بار براش سرلاك هيپ خريدم ٩٠ تومن اصلا نميخوره،مزه نداره،چي بگيرم كه خوب باشه و بخوره؟گندم بهتره؟چه ماركي؟

چرا خودت سرلاک درست نمیکنی عزیزم

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
چرا خودت سرلاک درست نمیکنی عزیزم

چطوري درست كنم؟خونه بهش فرني ساده ميدم،آرد برنج خودم درست كردم ولي ببرم اونجا چطوري درست كنم؟

سوپم يه بار با برنج و مرغ درست كردم نميخوره چون مزه نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدس ریز .. جو ..گندم و برنج نیم دانه رو بشور بزار قشنگ خشک خشک بشن بعد با نبات آسیابشون کن بزار داخل شیشه بزار تو یخچال هر دفعه 2 الی 3 قاشق بت شیر پر چرب مثل حریره درست کن.. رقیق یا غلیظ بودنش بستگی به خوردن پسرت داره .. 

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
الرژی داره شیر نمتونه بخوره

خب با آب درست کنه