2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اپلای میکنن ادمیشن میگیرن😃 شروعش اینه که بری مثلا از سایت تاپ یونیورسیتیز دانشگاه هایی که تو رنکینگی هستن که به رزومه ت میخوره رو انتخاب کنی، بعد بری تو سایت شون دنبال استاد بگردی، و بهشون ایمیل بزنی و رزومه تو بفرستی یا ببینی پوزیشن خالی دارن یا نه، اگه ارشد میخای بری ددلاینا رو چک کنی و مدارکی که برای اپلای میخان رو شروع کنی جمع کردن، اینکه تو ایمیل چی بنویسی، چجوری رزومه بنویسی، مدارکو چجوری جمع کنی همش پیچیدگی هایی داره که باید دنبالش باشی و یاد بگیری، یه کم دردسر داره به هر حال

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

مدارک دیپلم، پیش دانشگاهی و ریز نمراتشون، اصل لیسانس و ریز نمرات و کارنامه کنکور میگیری میدی دارالترجمه رسمی، ترجمه میکنه.

مدرک زبان هم میذاری روش بعلاوه رزومه.

قبل از ددلاین پست میکنی واسه دانشگاهی که مد نظرته.

اگر پذیرش دادن که با نامه پذیرش میری سفارت و ویزا میگیری و میری.

اگرم خودت نتونستی از پس مراحل کار بربیای میری و با یه وکیل تحصیلی قرارداد میبندی. اینجوری میتونی ترانسفر ورود هم داشته باشی و کسی تو مقصد بیاد دنبالت و جلوتر برات خوابگاه بگیره و کارای دو هفته اول ورودت از سیم کارت خریدن تا حساب بانکی باز کردن و بیمه قرارداد بستن رو برات انجام بده.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مدارک دیپلم، پیش دانشگاهی و ریز نمراتشون، اصل لیسانس و ریز نمرات و کارنامه کنکور میگیری میدی دارالتر ...

ممنون عزیزم وکیل از کجا باید پیدا کنم و اینکه الان من از کجا دانشگاه پیدا کنم؟

ممنون من برای دکتری میخوام

خب برا دکترا باید ایمیل بزنی ببینی پوزیشن خالی دارن یا نه و بیشتر دانشگاه ها برا اونم ددلاین دارن، اروپا معمولا دکترا رو مثل موقعیت کاری آگهی میکنن، تو سایت های دانشگاه ها سرچ کنی vacancy تو بخش phd میاد پوزیشنای باز

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
ممنون عزیزم وکیل از کجا باید پیدا کنم و اینکه الان من از کجا دانشگاه پیدا کنم؟

موسسات اعزام دانشجو زیاده

اگر تهران هستی آپولونیا کالج تو ونک هست

گوگل کنی زیاد هست اینجور موسسات ، برو مشاوره ببین چیا پیشنهاد میدن و چه خدماتی و با چه هزینه ای ارائه میدن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد