2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم بفرست عزیزم که کارم جور بشه منم برا شما میفرستم که انشالا حاجت روابشین😘

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

اگه قابل باشم برای حاجتتون آیت الکرسی خوندم

لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سالها

و 

آشتی کردن ی خانم با همسرشون دعا کنین

الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین

سپاسگزارم⁦🌼🌼🌼🌼🌼

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

اگه قابل باشم برای حاجتتون آیت الکرسی خوندم لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سا ...

چشم عزیزم حتماااصلوات میفرستم و دعا هم میکنم ایشالامشکلشون بحق این روز حل بشه

میگذره....ولی ردش میمونه
چشم عزیزم حتماااصلوات میفرستم و دعا هم میکنم ایشالامشکلشون بحق این روز حل بشه

خیر ببینین گلم🌹.خداوند مهربان ب شما و عزیزانتون سلامتی و عمرطولانی و با عزت عطاکنند و از جمیع بلایا محفوظ باشین الهی آمین⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

خیر ببینین گلم🌹.خداوند مهربان ب شما و عزیزانتون سلامتی و عمرطولانی و با عزت عطاکنند و از جمیع بلایا ...

خیییلی ممنون ازدعای خوبت دوست گلم😍😍💖💖

میگذره....ولی ردش میمونه