2777
2789
شما هفته های اولته زیاد پیاده روی نکن خانومی مخصوصا اینکه سه ماهه اولی

استارترجان والا چن روز پیش چندساعتی لکه بینی خیلی خفیف داشتم که دیگه بعد اون ترسیدم فقط استراحت کردم😥 من سر پسرمم خیییلی ورم کردم ولی مسمومیت نداشتم. خدا کمکمون کنه این روزا رو بسلامت بگذرونیم🙏🌹

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
استارترجان والا چن روز پیش چندساعتی لکه بینی خیلی خفیف داشتم که دیگه بعد اون ترسیدم فقط استراحت کردم ...

اهان بخاطر همین میگم که نباید پیاده روی کنی.ابجی جون منم الان سرپسرم خیلی ورم دارم میگن شاید مسمومیت باشه.شما سرپسرتون چقدروزن اضاف کردی.ان شاالله عزیزم ان شاالله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان بخاطر همین میگم که نباید پیاده روی کنی.ابجی جون منم الان سرپسرم خیلی ورم دارم میگن شاید مسمومیت ...

من خیلی ورم داشتم طوریکه شوهرم انگشتشو فشار میداد رو پام چال میشد کاملا میرفت تو 😅یه چیز عجیب بود والا.‌من قبل بارداری ۶۵ بودم روز زایمانم ۷۵ کیلو.کلا ۱۰ کیلو اضاف کردم وزن پسرمم۳/۱۰۰ بود.من اونموقع نمک رو رعایت نمیکردم ولی پیاده روی رو زیاد داشتم...بنظرم نمک مصرفیت رو خیلی کم کن خیلی تاثیر داره. ان شاءالله نی نی بموقع وبسلامت بیادبغلت😘🙏🌹

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘