2777
2789
سلام من برای مادرم از مغازه توکلی طلای بدون عجرت خریدم و بسیار راهنمایی روشن و بی ریا ازشون گرفتم ش ...

سلاماین که گفتید شرایط قسطی طلا فروشی توکلی سخت بود منظورتون چیه؟
کلا هم لطف کنید بگید چه جور کاسبهایی بودند؟

*******طلاو جواهر پرنس*******

💵💵با ما سرمایه گذاری کنید.💵💵

»طلای کم اجرت: قیمت روز طلا + ۳۰

هزار تومان

#انگشتر 💍#نیم‌ست👑 #گوشواره #النگو و...

»🏆سفارش انواع پلاک اسم،مروارید،دستبند مهره‌ای،چرم برای آقایان و... پذیرفته می‌شود.

»😍شرایط اقساط: بدون سود،با ضمانت معتبر (فقط طلا به وزن طلا خریداری شده)چک و سفته مورد قبول نمی‌باشد.🙏🏻

👈🏻آدرس: پيروزي ، چهارراه كوكاكولا ، پاساژ پاناروما

(سينما پيروزي) ، طبقه -١

واحدB122

☎️Tel:77759252

🤳🏻Mob:0912-1962821

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هزار تومان

»🏆سفارش انواع پلاک اسم،مروارید،دستبند مهره‌ای،چرم برای آقایان و... پذیرفته می‌شود.

»😍شرایط اقساط: بدون سود،با ضمانت معتبر (فقط طلا به وزن طلا خریداری شده)چک و سفته مورد قبول نمی‌باشد.🙏🏻

(سينما پيروزي) ، طبقه -١

واحدB122

هزار تومان

(سينما پيروزي) ، طبقه -١

واحدB122

هزار تومان

(سينما پيروزي) ، طبقه -١

واحدB122

*******طلاو جواهر پرنس******* 💵💵با ما سرمایه گذاری کنید.💵💵 »طلای کم اجرت: قیمت روز طلا + ۳۰ ه ...

سلام ببخشید من سه تا النگو دارم میخوام چهارتا دیگ مثش بخرم ، بعد فقط چک یا چک کارمندی دارم ، قبول نمیکنید ؟؟؟؟

# اقساطی بدون سود فقط با تظمین معتبر(به وزن طلای خریداری شده باید طلا به عنوان ضمانت پیش ما بماند تا پایان اقساط)

چک و سفته پذیرفته نمی‌شود.

#‍طلا و جواهر پرنس

خیابان پیروزی چهار راه کوکا کولا پاساژ پانوراما طبقه طلا وجواهر واحد B122 (زارعی)

۷۷۷۵۹۲۵۲

۰۹۱۲۱۹۶۲۸۲۱

# اقساطی بدون سود فقط با تظمین معتبر(به وزن طلای خریداری شده باید طلا به عنوان ضمانت پیش ما بماند تا پایان اقساط)

#‍طلا و جواهر پرنس

خیابان پیروزی چهار راه کوکا کولا پاساژ پانوراما طبقه طلا وجواهر واحد B122 (زارعی)

۷۷۷۵۹۲۵۲

۰۹۱۲۱۹۶۲۸۲۱

»»طلای کم اجرت و اقساطی 

توجه : بدون سود یا درصد اقساط ماه حساب می‌شود،فقط با تظمین معتبر(به وزن طلای خریداری شده باید طلا به عنوان ضمانت پیش ما بماند تا پایان اقساط)

#‍طلا و جواهر پرنس

۷۷۷۵۹۲۵۲

۰۹۱۲۱۹۶۲۸۲۱

*****طلای پرنس*****

«««به مناسبت عید فطر»»»

»فروش اقساطی طلا بدون سود

»طلای کم اجرت (طلای روز + 30 تومان)

توجه :اقساط فقط با تظمین معتبر واگذار می‌شود(باید به وزن طلای خریداری شده  طلا به عنوان ضمانت پیش ما بماند تا پایان اقساط)

آدرس:خیابان پیروزی چهار راه کوکا کولا پاساژ پانوراما طبقه طلا وجواهر واحد B122 (زارعی)

77759252

09121962821