2777
2789
عنوان

خرید +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 26 پست
آخه اینا خیلی تیره واز مد افتادن   با مبلات نمیخوای ست کنی

من چون بچه کوچک دارم پارسالمبل قهوه ای خریدم 

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تاپیک خیانت نمیدونم چی چی بود همه میومدن نمیدونم اینجا چرا بعضیا تو بورسن 😑😑😑😑😑😑😑🤔🤔🤔🤔🤔

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧
خیلی گرونه 

حالا گرون تر هم بودن دیگه نمیدونم مثل تهران نیس که خودشون تولیدی داشته باشن ارزون تر باشه از تهران میاد واسه همینه حتما روش میکشن خانمی 

میزنهارخوری دومیه خیلی شیکه، پیش پیش مبارکت باشه میز تی وی هم که فقط یدونه دیدم که خوشگل بود مبارک ب ...

قربانت خانمی ممنونم عکس اونا نمی اومد تو یه تاپیک دیگه گذاشتم خودمم اون به دلم نشست 

حالا گرون تر هم بودن دیگه نمیدونم مثل تهران نیس که خودشون تولیدی داشته باشن ارزون تر باشه از تهران م ...

کدوم شهرید

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

[QUOTE=87497743]ملایر ناهار خوری داره ارزون ترن[/QUOTE اگه قسمت بشه میرم تاببینم خدا چی میخواد.