2777
2789

من درد کشاله ران داشتم شدید عادیه ولی زیر شکم درد نمیدونم 

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا دو سه ماه بعد زایمانم هم ادامه داشت درد کشتله😓

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
تا چند هفته

تاآخر ماه

منم اینجوری بودم انقدر درد کمر داشتم همش خودمو چک میکردم میگفتم الان پریود شدم حتما😐

طبیعیه عزیزم

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

عزیزم منم مثل شما هفته پنجمم سمت راستم میگیره.ول می کنه .... فکر می.کنم حالاست ی پریود بشم سعی کن ک زیاد ب طرفی که درد داری نخوابی و اگه با استراحت برطرف میشه مشکلی نیست

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
واقعا انگار میخاد الان خون بیاد خیلی ترسیدم گریم گرفته

عزیرم منم ۲۱ هفته هستم همین حسو دارم

از اول بارداریم داشتم این دردارو

همین امروز احساس میکردم واقعن پریود شدم

نگران نباش، استرس بدترین چیزه

تو بارداری حتی اگه دم و شاخ دراوردی اصلن تعجب نکن!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب