2777
2789
عنوان

وقتی شوهر بی ذوق داری

577 بازدید | 44 پست

یه لباس تو خونه ای و چند ساله میپوشم . رنگ و رو رفته .موهامو کم شونه میزنم .ارایشم تو خونه نمیکنم .یوقت ببینی چی بشه اونم کم پیش میاد .ارایشگاهم بگم هر دو ماهی شاید برم .چاق شدم .یبار نشد از من تعریف کنه خوشم بیاد خوشتیپ شم به خودم برسم . هر چی کنم به چشمم نمیاد فقط بخوره بخوابه .فکر میکنم خدمتکارم فقط .حالم خیلی بده .اینجوری نبودم منی که بدون ارایش جایی نمیرفتم .از جلو اینه دور نمیشدم حالا از اینه هم بدم میاد .

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

به شوهرت کاری نداشته باش...خودتو دوست داشته باش

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه خودت آرایش کن،برای دل خودت لباس قشنگ بپوش

آهنگ بذار برقص

مگه خونه بابات بخاطر بقیه این کارارو میکردی؟!!

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه

خب هزیزم چرا منتظر تعریف اونی؟؟؟؟ خودت زیباییت برات مهم نیس منم همسرم بی ذوقه بهم نمیگه ولی من اولویتم باخودنه خودم باید راضی باشم اون گوشه کناره هاهم اونم اگه خوشش بیاد مشکلی ندارم😏

تنهایی فقط صدسال  اولش سخته 🔴بابااااا من کاربر جدید نییییستم 😣 به دلیل مساعل امنیتی😎 قطع دسترسی شدن

گلم تو به خودت برس؛اصن واس خودت کم نزار؛واس دل خودت؛مطمئنا اونم تغییرتو ببینه سر ذوق میاد 

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

سعی کن به خودت برسی نه بخاطر اون بخاطر خودت که کلی حس خوب بهت دست بده بعدم مدام پیش همسرت از خودتو تیپ و قیافت تعریف کن...

مطمئن باش به چشمش میای فقط مردا یکم یجورین بعد از یه مدت فکر میکنن نباید بگن چون خودتون میدونید!!!

دقیقا همه مردا همینند

من به خودمم برسم بندرت ممکنه بفهمه یا بگه به به خوشتیپ شدی.اصلا ذوق نداره. دیروز یه میز رو جابجا کردم گذاشتم یه طرف دیگه تا الان نفهمیده جاش عوض شده.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

مگه حتما باید واسه اون انجام بدی؟مگه چند بار زندگی میکنیم که اونم افسرده باشیم؟بیخیال شاد باش.اون کاری رو که دلت میخواد بکن

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...