2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماه میخاستی بعد حامله شدی؟؟؟

من نمیخواستم اصلا عزیزم یهویی شد😑

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من نمک شنیدم تو اینترنت نوشته بود 

اسی چن وقت عقب انداختی

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
من نمک شنیدم تو اینترنت نوشته بود  اسی چن وقت عقب انداختی

جوون چه پروفايل قشنگى 😁

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
جوون چه پروفايل قشنگى 😁

🤓🤓🤓

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
من نمک شنیدم تو اینترنت نوشته بود  اسی چن وقت عقب انداختی

من فک کردم تو مرد هستی اون دفعه هم اومدی بود تو تامیک بارداری گفتم اخه این چزا نظر میده😂

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
من فک کردم تو مرد هستی اون دفعه هم اومدی بود تو تامیک بارداری گفتم اخه این چزا نظر میده😂

😔😔😒😒

بقچه عروسیت کی بود؟

خرداد پارسال

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پس سالگرد عروسیتم نزدیکه.منم اسفند پارسال عروسیم بود الان 9هفته باردارم😂😍

اول قرار بود عروسیم ۲۹ فروردین باشه😁 که یکی فوت کرد

طبق اون تاریخ سالگردش هم تموم شده😂

اول قرار بود عروسیم ۲۹ فروردین باشه😁 که یکی فوت کرد طبق اون تاریخ سالگردش هم تموم شده😂

خب پس خیلیم زود نیاوردی😂😂😄من الان انقد بخاطر نی نی ذوق دارم که میگم کاش همون اول اقدام میکردم

🖤