2777
2789

استارتر لطفا بعد از یک هفته بهم بگو وضعیت چطوره. روغن زیتون تصفیه نشده و شربت چهار شیره رو هم استفاده کنید خوبه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
شما میدونید داروی تقویت حافظه امام علی رو چه زمانی باید مصرف کرد؟

نه عزیزم مدتش رو نمیدونم اما از استادم میپرسم اینجا بهتون اطلاع میدم

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر لطفا بعد از یک هفته بهم بگو وضعیت چطوره. روغن زیتون تصفیه نشده و شربت چهار شیره رو هم استفاد ...

روغن زیتون تصفیه نشده ک خوردنی نیس مال مصارف دیگه س...شربت ۴شیره چیه؟

خب نتونستی کوچیکش کنی .تا حالا؟!! من همه کار کردم ولی نمیشه ورزش مرتب فقط نمتونم ‌

خب اگه خوب ورزش کنم و غذامو کمتر کنم میشه ولی چون الان امکان ورزش کردنو ندارم فعلا یکم تپلم

شاید تغذیت درست نیست یا عادت غذاییت نادرسته.مثلا باید غذاتو بیشتر بجوی.مایعات زیاد بخوری.بعد ورزش غذا نخوری.راستی یبوست خودش چاقی میاره

روغن زیتون تصفیه نشده ک خوردنی نیس مال مصارف دیگه س...شربت ۴شیره چیه؟

چرا اتفاقااصلش نصفیه نشدست منظورم اینه که صنعتی نباشه.

شربت چهار شیره ترکیب چهار شیره انجیر و خرما و توت و انگوره که همشون ملینه