2777
2789
عنوان

دستان یاری کنید🙁

98 بازدید | 19 پست

میشه لطفا هرکی که این پستو میخونه یه جمله یا حدیث ،در حد چهار پنج کلمه ای در مورد امام علی بگه

خیلی گیر کردم واقعا ممنونتون میشم کمکم کنین🙏

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
تمیزی نشونه ی ایمان است

😂

نه منظورم اینه که به امام علی اشاره بشه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توگوگل سرچ کن

پیدا نمیکنم چیزی☹

پیدا نمیکنم چیزی☹

"... علی کسی است که، نه تنها با اندیشه و سخنش، بلکه با وجود و زندگی‌اش، به همه دردها و نیازها و همه احتیاج‌های چندگونه بشری، در همه دوره‌ها، پاسخ می‌دهد

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

بالاتر از این؟هرکه من مولای او هستم علی مولای اوست

علی با حق است و حق با علیست

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
تمیزی نشونه ی ایمان است

😂😂😂

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
"... علی کسی است که، نه تنها با اندیشه و سخنش، بلکه با وجود و زندگی‌اش، به همه دردها و نیازها و همه ...

مرسی عزیزم

اگه کوتاه ترم چیزی میدونی ممنون میشم که بگی

امام علی،صدای عدالت انسانی....

نظرات جرج جرداق رو حتما بخونید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

پیامبر:انا مدینه العلم و علی بابها...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
امام علی میفرماید تمیزی نشونه ی ایمان است 😂 البته اینکه امام علی بود یا پیامبرم مطمئن نیستم😂

مرسی واقعا😅

کمکم بزرگی بود😍

علی آن شیر خدا شاه عرب الفتی داشته با آن دل شب

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
بالاتر از این؟هرکه من مولای او هستم علی مولای اوست علی با حق است و حق با علیست

مرسی عزیزم کمکم خیلی بزرگی بهم کردی