2777
2789
عنوان

دعوای من و همسرم

249 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها دیروز من خونه بابام بودم که عمه و عروس و دامادشونم از شهرستان اومده بودن خونه مون ...دو روز خونه ما بودن و روز بعد رفتن خونه عموم ...دیروز عصر قرار شد اش که مامانم درست کرده بود ببریم پارک بخوریم که قرار گذاشتیم عموم و عمه م هم اومدن پارک تا جاتون خالی اش خوردیم ساعت ۹ شب شد تا میخواستیم از ترافیک برگردیم خونه ۲ ساعتی طول میکشی و شام هم درست نکرده بودیم قرار بود مهمونای شهرستانیمون بیان خونه ما 

منم تو ماشین بابام بودم و همسرمم فاتحه یکی از دوستاش و بیرون بود منم به خانوادم گفتم زنگ بزنم به همسرم بگم لطفا شام بگیر از بیرون تا دیر نشده بابامم گفت باشه بگو بگیره باهاش حساب میکنم منم گفتم چه حرفیه ماهم میخواستیم دعوتشون کنیم 

خلاصه شب شد و مهمونی تموم شد و دعوای ماهم شروع شد همسرم گفت من نمیخواستم ابنقدر خرج کنم برو پول منو از بابات بگیر خیلللللی دل منو سوزوند و دعوام کرد ...خییییلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت پولشو بده به شوهرت بگو بابام داده

ولی فامیل اونارم بهیچوجه دعوت نکن خونشونم نرو

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز

اینجور که شما تعریف کردین این چن روز درگیر مهمونی هستین،،خونه پدرتون که شما نباید شام میدادین،وقتی تودتون دعوت میکردین چیزی در حد وسعتون درست میکردین،والا یه شام دونفره از بیرون فقط کوبیده بود و یه میرزا قاسمی به خداوندی خدا برامون درومد صد و پنجاه

منم اگه مجبور نبودم رو بهش نمینداختم..ولی خیلی توهین کرد به بابام

کار بدی کرد توهین کرد به بابات،ولی چه اجباری،وقتی نواست به نرف زدنتون نیس همین میشه ،ازت خواستن مگه؟احتمالا سریع خودت توی ماشین پیشنهاد دادی بعدشم خودت گفتی چه حرفیه پولشم من میدم،الانم دیگه کشش نده ولش کن الان عصبانی بوده میگذره دیگه