2777
2789

چه تاپیک بی شرمانه ایی. بزرگتر کوچکتری از بین رفته. خوشت میاد کسی هم با مادرت رفتار ناشایست بکنه بعد بگه خوب شد چزوندمش.   مادر حرمت داره . واقعا خجالت آوره این لحن. بعد هی بگید خانواده ی شوهر بده ما خوبیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اون دنیا چجوری میخوان جواب بدن  وااااالا

از خدا خواستم جواب پس بدن، مامانم ميگ ن من بخشيدم نگو، ولي وقتي ديدم تو سي سالگيش موهاش سفيد شد و الان تو ٤٠ سالگيش اعصابش ضعيفه واقعا نميتونم ازشون بگذرم

به نام قدرت مطلق الله
اره کارشونه اهمیت نده جواب بده اما بعدش بگذر از مساله نذار حرفش اذیتت کنه

اره اگر جواب بدم دلم نمیمونه ولی جواب بدم میخورم خودمو

ولی تنها کاری ‌که کردم شوهرمو خوب تو چنگم گرفتم.من میرفتم خونشون بچه هاش پا نمیشدن تو سفره جمع کردن کمک کنن بعد انتظار داشت من برم ظرف بشورم غذا بپزم.منم انجام نمیدادم که به شوهرم گفت و شوهرمم جواب داد مدلش اینه تو خونشون هم ندیدم دس به ظرف و اینا بزنه.بعدش چند بار دعوت کرد بعد خودشون رفتن من و شوهر و برادرشوهرم تنها گذاشتن خطاب به من گفتن گوشت گذاشتیم هر جور دوست دارین برا خودتون درست کنین.شوهرمم غذا رو درست میکرد بعد میگفت نمیخواد دست بزنی من درست کردم داداش باید ظرف بشوره تو بخور نوش جونت😂

چه تاپیک بی شرمانه ایی. بزرگتر کوچکتری از بین رفته. خوشت میاد کسی هم با مادرت رفتار ناشایست بکنه بعد ...

عزیزم تا با کفشایی کسی راه نرفتی نمیتونی راجع بهش قضاوت کنی

درضمن برا شمام کارت دعوت نفرستاده بودیم 😃

از خدا خواستم جواب پس بدن، مامانم ميگ ن من بخشيدم نگو، ولي وقتي ديدم تو سي سالگيش موهاش سفيد شد و ال ...

دقیقا منم نسبت به خانواده پدریم همینم و دلیل اینکه با مادرشوهرم اینا زیاد جور نمیشم یکیش همینه 

هیچوقت خونواده شوهرمو نمیبخشم شاید هیچکدوم ازین تیکه ها یا کارایی که شما میگینو نکرده باشن چون خیلیی ...

عزیزم چهل روز صبح ها تا قبل اذان ظهر سوره نور رو بخون من ه زن و شوهر رو میشناسم از دم طلاق برگشتن خیلی معجزه میکنه 

اره اگر جواب بدم دلم نمیمونه ولی جواب بدم میخورم خودمو ولی تنها کاری ‌که کردم شوهرمو خوب تو چنگم گر ...

منم الان که میریم اونجا شوهرم قشنگ سفره میاره و کمک میکنه تو جمع کردن بعد اون میگه تو بشین مرد ک کار نمیکنه

اما کو گوش شنوا

شوهرمو پختم 😂

دقیقا منم نسبت به خانواده پدریم همینم و دلیل اینکه با مادرشوهرم اینا زیاد جور نمیشم یکیش همینه 

ادم هيچوقت دلش باهاشون صاف نميشه مثلا مادربزرگن بايد لذت برد از بودنشون ولي كاراشون باعث ميشه ازشون متنفر باشي

به نام قدرت مطلق الله
عزیزم تا با کفشایی کسی راه نرفتی نمیتونی راجع بهش قضاوت کنی درضمن برا شمام کارت دعوت نفرستاده بودیم ...

خیلی بی حرمتی. خدا به راه راست هدایتت کنه.  کسی که اینجوری در مورد بزرگتر از خودش مخصوصا مادر همسرش صحبت کنه معلوم الحاله