2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آبان ماه سه روز عقب انداختم بعد دوروز پریود شدم شک کردم تست گزاشتم مثبت شد 

شما هم یه تست بزن ضرر نداره بعد برین دکتر 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
واقعا.. مبارکه عزیزم 

نه سقط شد خارج رحمی بود 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
ناراحت شدم ..بچه داری یانه 

آره یه دختر 4 ساله دارم نمیخواستم با قرص جلو گیری میکردم ولی قسمت این بود 

آره یه دختر 4 ساله دارم نمیخواستم با قرص جلو گیری میکردم ولی قسمت این بود 

میخواستیم امثال اقدام کنیم آنقدر که نا شکری کردم احساس میکنم اینجوری شد 

حالا بچه میخواین 

آره تا تیر ماه باید جلوگیری کنیم چون با دارو رفع شد از مرداد انشالله اقدام میکنم و امیدوارم که باردار شم خودم که خیلی دوست دارم آبان ماه باردار بشم چون دخترم فروردین با بابا ‌ دوست دارم این یکی مردادی باشه با من