2777
2789

خونه بابام اینا یه استان دیگه ست، واسه کارهای ivf میام خونه بابام چون شهر محل زندگی خودم  دکترشو نداره، حالا اومدم اما اونا فتن خونه خالم م که راهه دوره، کلید رو از مستاجرشون گرفتم اومد خونه. گفتن فردا برمیگردن اما حالا زنگ زدن که شاید پس فردا بیان چندروزه رفتن، الان خودم تنهام و حسابی گریه کردم که چرا من هرجا میرم باید تنها باشم. تصمیم گرفتم اگه فردا نیان پس فردا برگردم خونه خودم بنظرتون برم کارم درسته یا بمونم تا برگردن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری ک سخته هی باید اسیر این راه بشی 

تو شهر خودتون بیمارستان خوب نیس 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بنظر من برو وقتی واست ارزش قائل نیستن .وقتی میدونن اومدی باید میومدن 

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
خب اینجا خیلی بهتره قبلا از همینجا زیر نظر بودم دیگه همینجا ادامه میدم

آخه یک روز در میون باید سونو بشی و ... 

من خودم از کرج میرم تهران خیلی سختمه 😐

موفق باشی عزیزم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم