2777
2789
عنوان

خانما بیاین از کارای الکی شوهراتون بگید یه کم بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 170 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثه بابای من.هرچی بش میگیم کجایی میگه الان میاد. دوسات دیکه هم طول بکشه بازم میگه الان میام یا دارم ...

پس اینا رو تنظیمات کارخونه همه مرداست😂😂😂😂

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
وقتی باهاش سر سنگینم کلا تمامه بدنش درد میگیره مثله بچه ها نق میزنه تا باهاش حرف بزنم کلا حالش خوب م ...

شوهر من قلبش درد ميگيره  

منم ترسو 

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
تعریف از خود نباشه...آبگوشتای من خییییلی خوشمزست...وقتی شوهرم میخوره هی به به و چه چه میکنه...چند وق ...

کلا مردا کرم دارن برادرش اینا خونمون بودن‌قیمه گذاشتم به حدی جا افتاده بود ک برادرشوهرم گفت اگ اضافه داری بریز ببرم فردا میخورم گفتم باشه 

بعد فرداش شوهرم‌معدش درد گرفته بود میگه غذات افتضاح بود دیشب از غداته مریض شدم گفتم پس چرا باقی خوردن میگه بقیه روشون‌نمیشه بگن اشغال میپزی گفتم واس همین اَشعالامو با کله میخورن 

ولش کن همون باید ابگوشت بدون نخود و سیب زمینی بخوره تا بفهمه ابگوشت چیه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
همیشه چای مو برداره میخوره خونه باشیم مهمونی باشیم بیرون باشیم هر جا که باشیم ..حتی اگه نصف چایمم ...

خیلی عاشقانه است رفتارش. چون از دست تو بوده. چون لب تو خورده بهش. خیلی عاشقانه است رفتارش