2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا راست میگم

سر چی دعوات شده

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

سلام بچها ممنون ازینکه هستین

امروز چهاروزه عقب انداختم یساله واسه بچه تلاش میکنم رفتم روز اول از دادم منفی بود کلی بهم ریختم کلی اشک ریختم

من هوو دارم امروزم ک با شوهرم سر هووم دعوام شد

الان ک دارم میتاپم اشکام داره میره حالم خیلی بده

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
سلام بچها ممنون ازینکه هستین امروز چهاروزه عقب انداختم یساله واسه بچه تلاش میکنم رفتم روز اول از دا ...

چند سالته؟زن چندمی؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
هوو؟واقعا؟؟نکنه منظورت دوستای شوهرتن؟یادخترت؟

هوو یعنی خانوم دوم شوهرم عزیزم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
چرا زن ادم زندار شدی هووت بچه داره

سر خواستن و کلی دروغایی که بمن گفت من اصلا از وجود خانومش مطلع نبودم اره بچه داره