2777
2789
عنوان

به همکلاسیم پیام برم یا نه؟

380 بازدید | 24 پست

بچه ها من ترم چهارم ، از همون ترم اول خوشم از یکی از پسرا میومد😶😁 ایشونم بی میل نبودن تا ترم دو پیام میداد ، حالا دو سه روزه دانشگاه نیومده فک کنم سمینار دانشجویی رفته ، بنظرتون یه پیام بدم بش حالشو بپرسم؟🙊🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میدونی سمیناره که دیگه نپرس کجایی

مثلا پیام بده بگو سمینار چطوره و کم کم سر حرفو باز کن

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
مطمئن نیستم سمینار رفته

خب پس پیامو بده 

مثلا بگو شنیدم شما هم رفتی فلان سمینار

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
به نظرتون کار درستیه؟ پشیمون نمیشم؟

ببین خودت داری میگی قبلا بهم پیام دادین پس مشکلی نداره

مثلا من خودم فقط با چنتا از پسرای همکلاسیم پیام میدم و اینا 

اگه تا حالا خیلی رابطه جدی و خشکی داشتین نه درست نیست ولی اگه در حد یه همکلاسی صمیمی بودین خب پیام بده چه اشکالی داره

ببین خودت داری میگی قبلا بهم پیام دادین پس مشکلی نداره مثلا من خودم فقط با چنتا از پسرای همکلاسیم پ ...

اره قبلا حرف زدیم باهم ، مرسی دوستم😘😘

حالا نتیجشو میام میگم😁

اره قبلا حرف زدیم باهم ، مرسی دوستم😘😘 حالا نتیجشو میام میگم😁

اره حتما بیا بگو