بچه ها من ترم چهارم ، از همون ترم اول خوشم از یکی از پسرا میومد😶😁 ایشونم بی میل نبودن تا ترم دو پیام میداد ، حالا دو سه روزه دانشگاه نیومده فک کنم سمینار دانشجویی رفته ، بنظرتون یه پیام بدم بش حالشو بپرسم؟🙊🙈
مثلا پیام بده بگو سمینار چطوره و کم کم سر حرفو باز کن
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
ببین خودت داری میگی قبلا بهم پیام دادین پس مشکلی نداره
مثلا من خودم فقط با چنتا از پسرای همکلاسیم پیام میدم و اینا
اگه تا حالا خیلی رابطه جدی و خشکی داشتین نه درست نیست ولی اگه در حد یه همکلاسی صمیمی بودین خب پیام بده چه اشکالی داره