2777
2789

سلام ماه دوم اقداممه و امروزم 26 پریودمه.. امروز متاسفانه ترشحم کم و ی جورایی قطع شده امیدمو از دست دادم این یعنی حامله نیستم و پریود میشم دیگ؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
2
1
50%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن اگ چندروز قبل پریود ترشحت کم شه معنی پریوده اگ ترشح داشته باشی و زیاد باشه تقریبا قبل پریود ...

نه برای من که ترشحاتم قطع شد و اتفاقا همون ماه باردار بودم و دقیقا ماه هایی بود که ترشح داشتم اما باردار نبودم و پری شدم

وای ینی میتونم امیدوار باشم😍

بله عزیزم

ولی از من میشنوی خیلی استرس به خودت نده 

از این روزات لذت ببر

من دو سال اقدام بودم.شوهرم مشکل داشت اصلا هم دنبال درمان نرفتیم

یعنی کلااا بیخیال فکرشم نمیکردم حامله بشم 

ولی الان نمیدونم چرا حس خوبی ندارم😔😔😔😔

بله عزیزم ولی از من میشنوی خیلی استرس به خودت نده  از این روزات لذت ببر من دو سال اقدام بودم ...

چرا عزیزم 

وای دست خودم نیس میخوام اروم باشما ولی نمیتونم شوهرم ریلکسه میگه حکمت خدا میگم تو مردی هیچوقت حس ی زنو نمیفهمی حاملگی حس عجیبیه بااینکه هنوز تجربش نکردم