2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید

171 بازدید | 21 پست

سلام دوستان مدتیه برای چنتا حاجت هرچه ندر میکنم فایده هر نذری بگین کردم فایده نداره حالا برا یه حاجتم نیست که بگم به صلاحم نیست  دیگه خستم انواع ندر هارو کردم فایده نداره و برای موضوعاتیکه من تمام تلاشم رو کردم اما فایده نداره و گاهی اوقات دقیقا همه چی بدتر میشه چیکار کنم 

به جز صبر چون خیلی صبر کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوائجت شاید زمان میطلبه تابهشون برسی مثلاخانه دارشدن،یاارتقاشغلی،اگه اینطوره باید به تلاشت ادامه بدی انشاالله روزبه روز نزدیکتربشی

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
نماز شب هم خوندم فقط اروم شدن اما حاجتام براورده نمیشه 

پس گلم بسپار به خودش. دعا گم نمیشه ولی همیشه و هر روز قران بخون. شک نکن حاجتت به بهترین نحو براورده میشه

توکل بر خدای مهربان
پس گلم بسپار به خودش. دعا گم نمیشه ولی همیشه و هر روز قران بخون. شک نکن حاجتت به بهترین نحو براورده ...

عزیزم قران هم خوندم استغفار هم کردم تلاش هم کردم ولی انگار یه دیوار بزرگ جلوی حاجتامه که نمیونم چیه چون من قبلا هر حاجتی داستم نهایتن ۱ ماه بعد بهش میرسیدم بعصیاش هم که خیلی زودتر

حوائجت شاید زمان میطلبه تابهشون برسی مثلاخانه دارشدن،یاارتقاشغلی،اگه اینطوره باید به تلاشت ادامه بدی ...

اصلا اینا حاجت من نیست حاجتای من چیزای خیلی ساده ای هستن که قبلنا تا از خدا میخواستم سریع بهش میرسیدم تلاش هم کردم اما انگار یه دیوار بزرگ جلومه

منم ی حاجت داشتم اونم ازدواج بود😁😁😁 چون عاشق خانه داری و مادر شدن بودم اما هرکاری کردم نشد هردفعه مسله ایی پیش میومد دیگه خسته شدم و دعا و نذر و التماس رو گذاشتم کنار و اقدام کردم سنت شکنی کردم و عقد موقت کردم با کسی ک دوستش داشتم بدون اجازه ی بابام هنوز نمیدونه و کم کم داره کوتاه میاد کوتاه نیاد چند وقت دیگه عقدمون رو دائم میکنیم و ترکشون میکنم 

مهربونا میشه با قلب پاکتون 1 صلوات مهمونم کنید مسئله زندگیم حل شه ❤️❤️
منم ی حاجت داشتم اونم ازدواج بود😁😁😁 چون عاشق خانه داری و مادر شدن بودم اما هرکاری کردم نشد هردفعه ...

😦😦😟😳😳😳😳😳عزیزم جدی میگی یا شوخی میکنی؟؟؟

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
اصلا اینا حاجت من نیست حاجتای من چیزای خیلی ساده ای هستن که قبلنا تا از خدا میخواستم سریع بهش میرسید ...

اگه دوست داری بگو شایدبشه بهتر راهنمایی کرد،اینکه واقعابه صلاحتون هست برآورده شدنش یانه،؟

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
😦😦😟😳😳😳😳😳عزیزم جدی میگی یا شوخی میکنی؟؟؟

جدی میگم خب دلم ازدواج میخواست سالها صبر کردم دعا کردم روزه گرفتم چله گذاشتم جواب نداد خودم اقدام کردم

مهربونا میشه با قلب پاکتون 1 صلوات مهمونم کنید مسئله زندگیم حل شه ❤️❤️