2777
2789

سلام دوستان

یکی از دوستام که جدا شده طرفش قرار بوده بعد جدایی چهار قسط هر قسط مبلغی رو به ایشون بده فاصله بین قسطا هم 6 ماهست...الان از قسط اول 3 ماه گذشته و طرف هیچ اقدامی نکرده دوستمم حکم جلبشو گرفته اما مسئله ای که هست پسره ی شهر دیگه رفته کار میکنه و هیچ اطلاعی ازینکه کجاست نداره که بره جلبش کنه خونواده پسره هم پاسخگو نیستن...تو این شرایط باید چیکار کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهترین کاراینه حق طلاق رو موقع عقد بگیریم،خودم متاسفانه این کارو نکردم و عین سگ پشیمونم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

متاسفانه دست دوستت ب جایی بند نیست پسره هم بخاطر همین رفته ک مهریه نده کلا مهریه تو ایران یه جیزه چرت و بیخوده ک میزارن واسه دلخوشی خانواده عروس هپون مثل معروفه کی داده کی گرفته😩

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

من دوساله حکم جلبشو دارم نمدونم کجاست هیچکاری نمیتونم کنم مهریه هم اصلا نداده هردفعم که برم دادگاه میگن برو بگیرش بیارش تا کارتو درس کنیم 😳آخه یه زن تنها یه مرد معتاد شیشه ای رو چجوری بگیره بیاره کلانتری 

السلام علیک یا ضامن آهو یا امام رضا😍