2777
2789
عنوان

خیانت عمر را کوتاه میکند

301 بازدید | 18 پست

🌺خیانت عمر را کوتاه می‌کند!

ممکن است وقتی خبر خیانت مردی را بشنوید اولین چیزی که به زبان آورید این است که چقدر یک مرد می‌تواند پررو باشد و بدون هیچ عذاب وجدانی سراغ زنی دیگر بروداما شاید برایتان جالب باشد که بدانید پژوهش‌ها حاکی از این است که 66درصد مردها وقتی خیانت می‌کنند احساس گناه می‌کنند!  

🔺پیش از این هم محققان ثابت کرده بودند که خیانت، قلب مردها را ضعیف می‌کند و باعث می‌شود مردان خیانتکار بیشتر در معرض مشکلات قلبی و مرگ ناشی از آنها قرار بگیرند.(به دلیل فشار روانی ناشی از عذاب وجدان)

@DrAzartash

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا در همون مرحله اول بمیرن 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بروز نمیده که  حتا ممکنه ب زبون افتخار هم بکنه  اما تو ناخوداگاهش حال خودش با خودش خو ...

والا زبونش درازه افتخارم میکنه

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

والا زبونش درازه افتخارم میکنه

بهت خیانت شده؟

بارداری؟

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"