2777
2789
عنوان

بی خوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 33 پست
واااای درس 😢

چرا ترسیدی ؟ 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

نی نی روپامه نمیخوابه    

ای جااااانم 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه از عروسی اومدم

حالم‌ عجیبه،، دقیقا روبروم یه خانمه نشسته بود که همسرش یه زمانی خواستگارم بود،، خیلی دوسش داشتمو اونم‌ منو دوست داشت نزدیک هفت ماهم باهم بودیم برا آشنایی ولی خانواده ش اجازه ی وصلت ندادن

تو تالار همش نگاش میکردمو حسررت میخوردم

حس غریبی دارم...

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
چرا ترسیدی ؟ 

ی مدته میخوام درس بخونم امتحان نظام مهندسیو بدم اصلااااا درسم نمیاد

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
تازه از عروسی اومدم حالم‌ عجیبه،، دقیقا روبروم یه خانمه نشسته بود که همسرش یه زمانی خواستگارم بود،، ...

چرا عزیزم؟ از زندگی الانت راضی نیستی؟

ی مدته میخوام درس بخونم امتحان نظام مهندسیو بدم اصلااااا درسم نمیاد

منممممم

مثلا همش سه ماه تا ارشد مونده هنوز قشنگ شرو نکردم 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

منممممم مثلا همش سه ماه تا ارشد مونده هنوز قشنگ شرو نکردم 

دیشب چی شد ناگهاااان ؟! سایت قطع شد؟ هرکاری کردم نتونستم واردش شم نتمم وصل بود

خوبه یه شب بیخواب شدما 😂

دیشب چی شد ناگهاااان ؟! سایت قطع شد؟ هرکاری کردم نتونستم واردش شم نتمم وصل بود خوبه یه شب بیخ ...

من فکر کردم فقط مال من اینطور شده 

توی سایتای دیگع میرفت ولی اینجا نمیومد 

اره 😂😂

من فکر کردم فقط مال من اینطور شده  توی سایتای دیگع میرفت ولی اینجا نمیومد  اره 😂😂

😂😂😂 دیشب مردم از خنده ، گفتم خوب شد تایپیک زدم سایت ترکید کلا 😂

😂😂😂 دیشب مردم از خنده ، گفتم خوب شد تایپیک زدم سایت ترکید کلا 😂

😂😂😂

من انقد صلوات فرستادم درست بشه 

نشد رفتم خوابیدم 😁

نی نی سایت بهم نشون داد دلیل نخوابیدنم اونه 😅

😂😂😂 من انقد صلوات فرستادم درست بشه  نشد رفتم خوابیدم 😁 نی نی سایت بهم نشون داد دلیل نخوا ...

آره والاااا 😂👌