2777
2789
عنوان

کارشو تلافی کنم یا نه

148 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم قبل اینکه دعوامون بشه باهم میز تلوزیونشو داد ب ما یعنی گفت میخواید گفتم اره نو بودا 6 ماه نیس خریده خلاصه اوردیمش بعد گفت اگه میخوای میز تلوزیونتو رد کنم گفتم اره بزرگه جا ندارم نگهش دارم گفت میدم ب عمم گفتم باشه عمش وضغ مالیش خوب نیس بعد ک دعوامون شد یعنی بعد عید نزدیک 25 روز از دادن میز تلوزیون میگذشت منم باهاش حرف نمیزنم شوهرم چند روز پیش گفت دارن میان ببرن برد گذاشت تو پاگرد 2 روز گذشت شوهرم اومد گفت دیگه نمیان ببرن فهمیدم مادر شوهرم باز نتونسته جلو دهنشو نگه داره دعوارو ب همه خبر داده عادتشه هرچی پیش بیاد تلفن دستش به همه میگه حالا اینهمه گذشته میز تلوزیون منم خیلی بزرگه کلی جامو گرفته تو پاگرد پله هام کثیفه تو خونه ام جا نیس ب نظرتون میز تلوزیون خودمو نگه دارم واسه خودشو بدم بره

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میترسم منت شه

مگه همچین ادمیه؟

اگه قراره هی بگه ولش کن بده به خودش

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
مگه همچین ادمیه؟ اگه قراره هی بگه ولش کن بده به خودش

هرچی ادم بیخود تو ذهنت داری بذا کنار این ی چیز دیگه اس

سلام استارتر عزيز

اول و اخر اين خانم مادر شوهرتونه و چشم تو چشم ميشين

ما هم كه از محتواي دعواي شما خبر نداريم 

اگه ادميه كه بهت گفته ميزم ميزم، پسش بده

اگه نه داده به شما هر كاري كني دو روز ديگه ميگه لياقت ميز نو رو نداشت و فلان

ميز خودتو بفروش اگه به زبون نياورده

سلام استارتر عزيز اول و اخر اين خانم مادر شوهرتونه و چشم تو چشم ميشين ما هم كه از محتواي دعواي شما ...

چندتا تاپیک قبلیم هست ک سر چی دعوا کردیم من از این حرصم میگیره ک چرا نذاشته بیان ببرن یکیم اینکه چرا دعوارو فهمونده وقتی اون واسش مهم نیس خودشو میزنه ب بی حیایی اخرم میگه عروسم از ترسش هیچ کاری نکرد

هرچی ادم بیخود تو ذهنت داری بذا کنار این ی چیز دیگه اس

پس میزشو بفرس بره

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
چندتا تاپیک قبلیم هست ک سر چی دعوا کردیم من از این حرصم میگیره ک چرا نذاشته بیان ببرن یکیم اینکه چرا ...

الان قضيه دعوا رو خوندم 😪

اما حالا كه ميز اومده خونتون نظر شوهرتونو بپرسين هر چي گفت قبول كنين كه بعدا مادر هر چه گفت پشتتون باشه 

اين طور ادمي چه پس بدين چه پس ندين خلاصه يه حرفي ميزنه

الان قضيه دعوا رو خوندم 😪 اما حالا كه ميز اومده خونتون نظر شوهرتونو بپرسين هر چي گفت قبول كنين كه ...

شوهرم واسش فرقی نداره گفت هر جور راحتی