2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید برا نی نیم وسایل خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 113 پست
الان نگرفتم البته یه سر سقط قبلی گرفتم دیگه نگه داشتم

اهان میگم دلیجان الان گرون شده خیلی

ان شاءالله این یکی سالم باشه و بخوشی زایمان کنی

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 
اهان میگم دلیجان الان گرون شده خیلی ان شاءالله این یکی سالم باشه و بخوشی زایمان کنی

سلامت باشی گلم به همچنین

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان میگم دلیجان الان گرون شده خیلی ان شاءالله این یکی سالم باشه و بخوشی زایمان کنی

من سرویس کالسکه دلیجان 770 هزار گرفتم ولی 600 خورده ای اون موقع قبل عید بود الان بگردی شاید پیدا کنی

اگه تهران هستی اقا بزرگ برو قبل عید قیمتش نسبت به همه همه جا مناسب تر بود

من سرویس کالسکه دلیجان 770 هزار گرفتم ولی 600 خورده ای اون موقع قبل عید بود الان بگردی شاید پیدا کنی ...

ن تهران نیستم

میشه عکس بدی چ مدلی هس؟؟؟

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 
ن تهران نیستم میشه عکس بدی چ مدلی هس؟؟؟

مال من خونه مامانم ولی ی سری کانال میزارم برو مدل هاشو ببین شاید قیمت مناسب توش باشه

sismoni_kasra@

aghabozorg20@انبار اقابزرگ قیمتش مناسب

Sismonigoogooli@

sismonibozorgvamotenave@

من اینو خریدم

منم دنبال یه همچین چیزی هستم چند خریدی؟کجا خریدی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم دنبال یه همچین چیزی هستم چند خریدی؟کجا خریدی؟

از بهار خریدم 860 هزار تومن خریدم قبل عید تخفیف زده بود

الان ی کانال هست اونم.مال بهار مغازه ای من خریدم طبقه بالا همین.مغازه بو تو کانالش داره 

از بهار خریدم 860 هزار تومن خریدم قبل عید تخفیف زده بود الان ی کانال هست اونم.مال بهار تو کانالش دا ...

مرسی عزیزم😘

این تخت کنار مادر بود یا گهواره؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مال من خونه مامانم ولی ی سری کانال میزارم برو مدل هاشو ببین شاید قیمت مناسب توش باشه sismoni_kas ...

ممنونم

چه خوب یعنی همش با هم 550؟

اره عزیزم اون موقع گرفتم حدودا میشه یه سال پیش بود

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

منم اینا رو برداشتم برای نینی ،البته از فروشگاه خودمون،این هفته هم میرم پتو و قنداق فرنگی‌و لباس سایز صفر براش بر‌میدارم،اینا رو سایز ۶ ماه برداشتم برای سال دیگه عید و بهارش👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی