2777
2789
حتما قبل از بارداری وزن کم کن و نرمال بشو چون اضافه وزن و چاقی توی بارداری عوارض داره  . من چند ...

اره صررتشو میدونم ممنون عزیزم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
متاسفم من تهران نیستم  اما دکتر بزرگ مهر رو تو تهران خیلی تعریفشو شنیدم

ممنون 

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش دکتر رفتی  دلم میخواد با دارو دوقلو بیارم ولی میترسم تو کار خدا دستکاری کنم دوس دارم به ارا ...

عزیز ژن میکشه حتی برا نسل های بعد تو لترو کلو بخور اگه ژنشو داشته باشی دو قلو میشه واگرنه تک قلو میشه

عزیز ژن میکشه حتی برا نسل های بعد تو لترو کلو بخور اگه ژنشو داشته باشی دو قلو میشه واگرنه تک قلو میش ...

اسم دقیقشو میگی؟؟دکار برات تجویز کرد؟؟نحوه مصرفت چقد بود

منم بیست کیلو اضافه وزن دارم متاسفانه و مشکل شمارو دارم. قدم صدو هفتادو هفت. وزنم صد

ماشالله خیلی زیادی  من در حال کم کردنم خیلی وقته برنج و کربوهیدراتو کم کردم انکار دیگه حوصلم نمیکشه رفتم خونه بابام برنانه هام بهم ریخت نمیتونستم درست حسابی رعایت کنم

ماشالله خیلی زیادی  من در حال کم کردنم خیلی وقته برنج و کربوهیدراتو کم کردم انکار دیگه حوصلم نم ...

استخون بندیم خیلیییی درشته. هشتاد کیلو که بودم انگار پنجاه کیلو بودم اصلا نشون نمیده الانم صدم. اما هشتاد که بودم عالی بودم. الان بیست تا اضافه کردم بعد ازدواج

استخون بندیم خیلیییی درشته. هشتاد کیلو که بودم انگار پنجاه کیلو بودم اصلا نشون نمیده الانم صدم. اما ...

بچه هم داری؟؟ اره میدونم چطوری خواهر منم قد بلند و هیکلی ارانم خیلی بیشتر شده رعایت نمیکنه