2777
2789
عنوان

امروز جواب سل فری اومد....

496 بازدید | 14 پست

سلام دوستای خوبم

امروز بعد از 2 هفته انتظار بالاخره جواب آزمایش سل فری اومد

با ترس و استرس رفتم آزمایشگاه جوابو بگیرم

وقتی فیشو دادم، خانومی که اونجا بود گفت جنسیتشو میدونی؟ 🤔🤔🤔

گفتم نه نمیدونم، گفتم دوست دارم جواب آزمایشم اول نشون بده که توراهیم سالمه بعدش جنسیتشو بدونم

بهم گفت سالمه سالمه، جنسیتشم دختره😍😍😍

وااااااای وقتی گفت دختر دلم میخواست جیغ بکشم از خوشحالی چون شوهرم عااااااااشق دختره🤗🤗🤗

خداروشکر نی نیم سالمه و در درجه دوم هم جنسمه و قراره بشه همدم دل من😍😍😍

خداروشکر سالمه

ان‌شالله به سلامت بغلش بگیری

ان تی چند بود تو سونو؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزدلم خداروشکر خوش قدم باشه و سلامت💕

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

خداروشکر

همیشه شاد باشید

همین امروز برو چندتا لباس صورتی خوشگل و گل سرای ناز بگیر

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!
خداروشکر همیشه شاد باشید همین امروز برو چندتا لباس صورتی خوشگل و گل سرای ناز بگیر

ممنون عزیییزم

چشممممممم🤗🤗امروز قشنگترین روز زندگیمه

نمیدونم چطوری خوشحالیمو حالی کنم

دلم میخواد جیییییغ بزنم