2777
2789
عنوان

امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 65 پست
منم مثله تو آزمایش ژنتیک دادم (سل فری) بار اول گفتن نتیجش مشخص نیست باید دوباره آزمایش بدی رفتم دوبا ...

منم امنیو شدم ولی اصلا گریه نکردم 😐 فقط شب اول گریه کردم .

بعدش با خودم گفتم اگه بچم چیزیشم نباشه با این استرسها و گریه ها حتما یه چیزیش میشه .. خصوصا که فشار خونمم بالاس اگه همونجوری به گریه و زاری ادامه میدادم قعلا فشارم میرفت بالا و حتما بچم رو از دست میدادم .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم مثله تو آزمایش ژنتیک دادم (سل فری) بار اول گفتن نتیجش مشخص نیست باید دوباره آزمایش بدی رفتم دوبا ...

عزیزم منم این چندروزه زندگی نکردم همش گریه همش ناراحتی غذام کم شده خیلی عذاب میکشم بیچاره نی نیم همش ازناراحتیم تکوناش زیادترشده تاشنبه جوابش بیادمن میمیرم برام دعاکن ابجی جوابش منفی باشه 

سوپربایزر یعنی مسعول بخش . تو همه بیمارستانها هر بخشی سوپربایزر داره عزیزم . و خدایی نکرده خدایی نک ...

اگه خدای نکرده یه چیزی بشه پس من چکارکنم ابجی چرامجوزنمیدن 

ابجی مشکل شماچی بودسل فری کردین من ضخامت پشت گردن بچم6بودوتیغه بینی مشخص نشده

ابجی مشکل شماچی بودسل فری کردین من ضخامت پشت گردن بچم6بودوتیغه بینی مشخص نشده

رفتم ان تی گفتن همه چی نرماله ولی دکترم میگفت چون سنت بالای سی و دو هست باید آمینو یا سل فری بدی 

انشالله نی نیت به سلامت بیاد بغلت

اگه خدای نکرده یه چیزی بشه پس من چکارکنم ابجی چرامجوزنمیدن 

انشالله که چیزی نیست

ولی مجوز رو فقط تا 19 هفته میدن مگر اینکه غیره قانونی باشه

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
انشالله که چیزی نیست ولی مجوز رو فقط تا 19 هفته میدن مگر اینکه غیره قانونی باشه

ای خدابچم سالم باشه هیچی ازت نمیخوام مشاورژنتیک بهم گفت اگه خدای نکرده مشکل داشته باشه مابه پزشک قانونی نامه مینویسیم خودشون مجوزسقط میدن

انشالله سالمه عزیزمم برات دعا میکنم  جواب آزمایش رو گرفتی حتما ریپلایم کن

سلام عزیزم جواب ازمایش خون روگرفتم شکرخدااین جوابش خوب بودحالاجواب امینوسنتزمونده که اصلیه اونه دعاکن عزیزم برام

عزیزم معمولا جوابو تلفنی نمیگن  چون تخصص ندارن اونایی که پشت تلفن نشستن که جواب رو برات بخونن& ...

عزیزم جواب خون روگرفتم جوابش منفی بودشکرخدااماجواب امینوسنتزبخدچندوقت جوابش میاددکترم میگفت مهم اونه دعاکن برام عزیزم

عزیزم نگران نباش دکتر من دیدم به یکی میگف از ۱۰۰ درصد ۹۵ درصد سالمن تو آمینو  جوابو گرفتی صدام ...

عزیزم سلام جواب روگرفتم جواب خونم شکرخداخوب بوداماجواب امینوسنتزحالامونده دعاکن اونم خوب باشه